MESTARUUSLIIGA | KyKy-Betsetin vieraaksi pudotuspeleihin janoava Karelian Hurmos

0

Tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat kääntyneet kolmen pisteen arvoisesti KyKy-Betsetille. Hurmos kuitenkin taistelee tiukasti paikasta kahdeksan joukkoon, minkä vuoksi lauantain tuleva ottelu on heille todella tärkeä. 

Karelian Hurmoksen vuosi on alkanut kotijoukkue KyKy-Betsetiä valoisammin. He ovat pelanneet tänä vuonna viisi peliä, joista he ovat onnistuneet nappaamaan kuusi pistettä ja ainoa pisteetön peli on ollut VaLePaa vastaan.

Tärkeiksi pistenikkareiksi heillä on noussut hakkuri Isaias Sanches sekä Janne Marttila. Keskitorjuja Nezar Harouk on ollut myös tehokas, mikä helpottaa myös passari Niko Haapakosken pelin pyörittämistä. Kauden aikana toisen yleispelaajan tontilla on ollut kova taisto, sillä kauden ensimmäisessä kohtaamisessa sillä tontilla nähtiin Niko-Matias Puhakka, viime kohtaamisessa itsenäisyyspäivänä Matias Korhonen pelasi suurimman osan pelistä ja viime aikoina Ville Järnvall on ollut Janne Marttilan aisaparina. Hurmos on tällä hetkellä runkosarjassa 9. sijalla, mutta vain kolmen pisteen päässä pudotuspeleistä ja TUTO Volleysta. Joukkue varmasti janoaa pisteitä Kyyjärveltä saadakseen eron turkulaisiin kiinni. 

Kuten alussa jo todettiin, ei KyKy-Betsetin peli ole vuonna 2024 lähtenyt aivan samanlaiseen lentoon kuin syyskaudella. Joukkue on tällä hetkellä kuuden ottelun tappioputkessa ja 18 jaossa olleesta pisteestä kyyjärveläiset ovat onnistuneet nappaamaan kolme. Vuosi alkoi toki kovilla peleillä kärkijoukkueita Hurrikaani Loimaata, Akaa-Volleyta ja VaLePaa vastaan. Valoa tunnelin päässä kuitenkin nähtiin jo Loimua sekä Tiikereitä vastaan, joista molemmista peleistä tuli tiukat tappiot, mutta sarjapisteitä myös matkaan.

Betonimiesten tehokkaimpana pelaajana on ollut Renars Jansons, joka komeilee tällä hetkellä Mestaruusliigan teho- ja pistetilaston kärkipaikalla. Tiikereitä vastaan hänellä oli suorastaan maaginen ilta, sillä hän takoi tehot 47/+35, joista 23 pistettä pelkästään neljänteen erään. Ilo on ollut myös nähdä keskitorjuja Atro Bergin paluu loukkaantumisen jälkeen kentälle, ja hän onkin pelannut oikein mainiosti. Kotijoukkue hakee paluuta takaisin voittojen tielle ja viime pelit ovatkin näyttäneet taas valoa tunnelin päähän. Kyy York Areena ei ole kenellekään vierasjoukkueelle helppo paikka hakea pisteitä. 

  • Tay on saanut joukkueensa nousukuntoon ja tappio Ducksille on varmasti sisuunnuttanut joukkuetta. Peli on varmasti yhtä tärkeä heille kuin meille. Voitolla he saavat TuTo Volleyta kiinni ja pitävät unelmaa pudotuspelipaikasta omissa käsissään. Vastaavasti KyKy-Betset on kahdesti voittanut Humoksen. Keskiviikkona 7.2. käydään Savo Volleyn vieraana, mikä on pieni rasite. Hurmos tulee peliin taas lähes kolmen viikon tauolta. Tärkeimmät pelaajat tunnetusti hakkuri Jansons ja Hurmokselta joukkueen selkäranka Niko Haapakoski, tuumii Hannu Kalliojärvi.

 KyKy-Betset vs Karelian Hurmos lauantaina 10.2. klo 17.00       Kyy York Areenalla!  

JÄTÄ KOMMENTTI