Alueemme Yrittäjiä kutsutaan työpajaan ja infoihin!

0
Fasadi - Alavuden Kehitys Oy

Alavuden Kehitys Oy ja Mikrosta Milliin -yrityskehityshanke järjestävät huhti-toukokuussa Alavuden ja lähikuntien yrittäjille kolme tilaisuutta, jotka tarjoavat vahvistusta omaan osaamiseen, verkostoitumiseen ja yhteistyöhön.

Keskiviikkona 27.4.2022 Alavus Fasadissa järjestetään palvelumuotoilun työpaja klo 18.00-20.00. Palvelumuotoilulla tarkoitetaan yrityksen palveluiden suunnittelua ja kehittämistä asiakaslähtöisesti. Työpaja on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, mutta erityisesti se on suunnattu palvelualan yrityksille ja yrittäjille.

Työpajassa oppii, mitä palvelumuotoilulla tarkoitetaan ja pääsee kokeilemaan oman yrityksen palvelupolun kuvaamista. Työpaja järjestetään yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun Laadulla kilpailukykyisempiä tuotteita ja palveluita PK- ja mikroyrityksissä -hankkeen kanssa.

Ideoita ja kuulumisia

Tiistaina 10.5.2022 Alavuden kaupunkikeskustan yrittäjiä pyydetään mukaan ideailtaan Hotelli Alavuteen klo 17.30 alkaen. Alavuden kaupunki ja Alavuden Kehitys Oy haluavat jälleen koronan aiheuttaman tauon jälkeen koota keskusta-alueella toimivat yrittäjät yhteen. Illassa jutellaan iltapalan lomassa Alavuden keskustan kehittämisestä, erilaisista tapahtumista sekä siitä, miten kaupungin yrityspalvelut voisi olla apuna.

Maanantaina 16.5.2022 Kuusiokuntien matkailuyrittäjät kutsutaan kahvipöydän ääreen Alavus Fasadiin klo 18.30. Kaikki majoitus-, palvelu- ja ravintola-alan yrittäjät ovat tervetulleita keskustelemaan matkailuasioista tulevaa kesäkautta ajatellen. Yhteinen kahvihetki on hyvä tilaisuus tavata mahdollisia yhteistyökumppaneita ja ideoida uutta yhteistyötä. Illan aikana kuullaan myös Kuuden tähden reitistö palvelee -hankkeen esittely ja ajankohtaiset kuulumiset.

Kaikkiin tilaisuuksiin toivotaan ennakkoilmoittautumisia tarjoilun järjestämistä varten. Ilmoittautuminen sujuu kätevimmin nettisivuilla www.fasadi.com olevien linkkien kautta.


 

JÄTÄ KOMMENTTI