Apua yrityksen liiketoiminta- tai yhdistyksen toimintasuunnitelman työstämiseen

0
Fasadi - Alavuden Kehitys Oy

Tieto lisää tulosta –koulutushanke järjestää Kuusiokuntien yrityksille ja yhdistyksille suunnattuja koulutuksia, joissa kehitetään toimijoiden osaamista mm. markkinoinnissa, myynnissä ja talouden perusteiden hallinnassa. Helmi-maaliskuussa perehdytään erityisesti strategian kirkastamiseen ja yrityksen liiketoiminta- tai yhdistyksen toimintasuunnitelman tekemiseen.

Strategiatyöpaja torstaina 18.2.2021 klo 17.30-21.00

Etäyhteyksin järjestettävä työpajailta sisältää konkreettista tekemistä ja oppimista omaa strategiatyötä tekemällä ja toisten kanssa oppimista jakamalla. Käytännön strategiatyö kaatuu usein ajanpuutteeseen, mutta tässä illassa oppeja pääsee hyödyntämään myös konkreettiseen tekemiseen. Mukaan tarvitsee vain avointa mieltä ja halua työstää omaa strategiaa illan aikana muiden kanssa.

Työpajan vetäjänä toimii Salla Gantsi (Gantsi Colsulting Oy), joka on kokenut esiintyjä ja kouluttaja. Hänellä on 25 vuoden käytännön liiketoiminnan johtamisen, kehittämisen ja myynnin sekä markkinoinnin kokemus erilaisissa PK-yrityksissä Suomessa.

Liiketoimintasuunnitelma yrityksen kehittämisen työvälineenä -koulutus tiistaina 9.3.2021 ja tiistaina 16.3.2021 klo 18-20

Liiketoimintasuunnitelma (yrityssuunnitelma, toimintasuunnitelma) kiteyttää koko toiminta-ajatuksen; siinä unelmat ja osaaminen sanoitetaan selkeäksi kokonaisuudeksi, joka ohjaa käytännön toimia. Liiketoiminta- ja toimintasuunnitelman avulla on helpompi lähestyä rahoittajia ja yhteistyökumppaneita sekä perehdyttää työntekijöitä. Suunnitelmaa on myös hyvä päivittää aika ajoin.

Koulutusilloissa 9.3. ja 16.3. perehdytään liiketoimintasuunnitelman laatimiseen mallin pohjalta ja käydään läpi suunnitelmaan yleensä sisältyvät teemat. Koulutukset toteutetaan etänä ja kouluttajana on Sari Saarikoski Suomen Yrittäjäopistosta.

Strategiatyöpaja ja koulutukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille – mukaan tarvitsee vain ilmoittautua. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet sivuilta www.fasadi.com/tietolisaatulosta

Tieto lisää tulosta -hankkeen toteuttajana on Alavuden Kehitys Oy. Päärahoittaja on Leader Kuudestaan ry ja koulutusten maksuttomuuden mahdollistavat OP Alavus, Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, Alavuden Yrittäjät ry ja Töysän Yrittäjät ry.


Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI