Avoimet ovet tutusmiseen Hubi25:n tiloihin Alajärvellä

0
Osa Hubi25:n sisätiloista

Alajärven kesämarkkinoiden eli Rokulipäivien aikaan on markkinayleisöllä mahdollista tutustua Hubi25 -yhteisölliseen etätyötilaan Hoiskontiellä. Tarjolla avoimien ovien ajan on kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa ja sekä Hubi25-tiloissa kävijöille pieni yllätys.

Mikä on HUBI25?

Hubi25 on MAKSUTON yhteisöllinen työtila ja kohtaamispaikka kaikille etätyötä tekeville. Paikalle voi tulla muutamaksi tunniksi, päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Hubi25 sijaitsee JAMI:n Alajärven toimipisteen yhteydessä Hoiskontie 25:ssä Alajärvellä.

Töitä voi tehdä sermein eroteltujen sähköpöytien ääressä tai yhteisessä tilassa istuskellen. Jokaiselta työpisteeltä avautuu upea järvimaisema. Lämpimällä ilmalla on mahdollista myös siirtyä ulos terassipöydän ääreen työskentelemään. Tauoilla voi keskustella muiden tilan käyttäjien kanssa teetä tai kahvia juoden.

Yhteisöllisessä etätyötilassa pääsee myös osaksi talon muuta työyhteisöä. Hoiskontie 25:ssä toimivat vakituisesti JAMI, JPYP, Jamin Palvelut, SeAMK ja Aisapari.

HUBI25 toiminnasta vastaavat yhteistyössä JAMI, SeAMK, JPYP ja Aisapari kukin omalla panoksellaan sekä Etelä-Pohjanmaan liiton myöntämällä Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen määrärahalla.

Tervetuloa tutustumaan Hubi25-etätyötilaan järvimaisemalla!

Ovet ovat auki pe 7.7. klo 9-18 ja la 8.7. klo 9-15.


 

JÄTÄ KOMMENTTI