Elinvoimalautakunnan päätöksiä Alajärvellä

0
Alajärven kaupungintalo (Kuva:Jukka Ketonen/K-Media)

Alajärven elinvoimalautakunnan päätöksia kokouksesta 21.5.

AVUSTUSHAKEMUS MÄKELÄN PERINNÖSTÄ / KULTAKÄMMEN

Elinkeinojohtaja Jaakko Aninko

Alajärven elinvoimalautakunta päättää
1. myöntää Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen asumispalveluyksikkö Kultakämmenelle sähkögrillin hankintaan 399 €.
2. Avustus maksetaan kuitteja vastaan 31.12.2024 mennessä.

Hyväksyttiin.

Käsiteltiin valtuustoaloitteita seuraavasti:

VALTUUSTOALOITE / MATKAPARKKI-MAJOITUSTOIMINNAN LISÄÄMINEN VAL-KEALAMMEN MATKAILU- JA ULKOILUALUEEN TOIMINTAAN

Kuisma Kujalan ja keskustan valtuustoryhmän 28.8.2023 jättämässä aloitteessa (§ 65) esitetään kaupungin matkailualueella Valkealammella matkaparkkisovelluksen käyttöönottoa. Aloitteessa korostetaan, että sovelluksen käyttö ei ainoastaan helpottaisi matkailijoiden vierailua, vaan myös toimisitehokkaana markkinointivälineenä. Valkealammelle on talvella 2024 tullut vuokralle uusi yrittäjä, joka vastaa karavaanialueen hallinnoinnista ja samalla alueen kehittämisestä, mukaan lukien matkaparkkisovelluksen kaltaiset toimenpiteet. Valkealammen kehittämisryhmä on suunnitellut vierailun alueelle kuluvan vuoden aikana, ja
tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden keskustella suunnitelluista kehitystoimenpiteistä yrittäjän kanssa. Pyrimme varmistamaan, että tuodut tarpeet otetaan huomioon tehokkaasti ja että alueen kehittäminen tapahtuu tiiviissä yhteistyössä uuden yrittäjän kanssa.

Elinvoimalautakunta päättää antaa yllä olevan selvityksen valtuustoaloitteeseen kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle.

Hyväksyttiin. 

JÄTÄ KOMMENTTI