Evijärven markkinat heinäkuun toisena lauantaina

0
Kymmenisen vuotta sitten kylät pistivät pystyyn lähiruokateltan Evijärven markkinoilla. Ehkä tänä vuonna uudelleen?

Evijärven markkinat päästään jälleen järjestämään parin vuoden tauon jälkeen. Monien päällekkäisyyksien vuoksi päätettiin markkinat siirtää heinäkuun ensimmäiseltä lauantailta viikolla eteenpäin eli lauantaille 9.7.

Markkinat päättävät vivahteikkaan Evijärvi-viikon, johon luvassa niin liikunnallista kuin kulttuuripainotteistakin ohjelmaa. Kesäasukkaiden ilta pidetään heti heinäkuun alkajaisiksi ja Evijärven Urheilijat ry:n 100-vuotisjuhla on 3.7.


Tämä vanha ilmakuva Evijärven markkinoilta löytyi Evijärven kunnan arkistosta.

Myös markkinoille on luvassa viihdyttävää ohjelmaa ja torimyyjiä odotetaan läheltä ja kaukaa. Paikallisilta tuottajilta ja valmistajilta toivotaan lähiruokaa ja kädentaitoja. Luvassa on jälleen myös LC Evijärven latoarvonta.

Meidän yhteinen Evijärvi

Evijärveläiset kylät, yhdistykset ja yritykset kokoontuvat keskustelemaan tapahtumien järjestämisestä ja muusta yhteistyöstä tiistaina 7. kesäkuuta iltakuudelta kunnantalolle. Edustajia toivotaan joka yhdistyksestä ja kulmakunnalta.

Illassa ovat mukana myös Aisapari, Suomen Kylät ry:n Vetovoimainen ja vastaanottava kylä -hanke ja maallemuuttoa edistävä Landemia. Ilta aluksi nautitaan ukrainalaisen kahvipöydän antimista.

Yksi yhteistempaus on jo kesäkuussa 4H:n ja yrittäjäyhdistyksen metalliromun keräys 1.-24.6. Keräyslava on Pihatyö Perkkalaisen tontilla teollisuusalueella hyötykäyttöaseman lähistöllä.


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI