Jesse Kaikuranta esiintyy Ylävesien yössä perjantaina 19.8.2922

0
Jesse Kaikuranta

Perjantaina 19.8.2022 Ähtärissä vietetään viidettä kertaa Ylävesien yö -kaupunkifestivaalia. Upean ohjelman kruunaa Ähtärin oman pojan, Jesse Kaikurannan esiintyminen Kultaisella korilla klo 21.00. Ennen Jesseä Kultaisella korilla esiintyvät mm. Herkät Jampat klo 18.00 ja Pasanen klo 19.30.

Jesse Kaikuranta on taitava, Ähtärissä varttunut laulaja, joka sai lähtölaukauksen uralleen, kun hän osallistui The Voice of Finland -kilpailuun vuonna 2012. Jesse sijoittui kilpailussa kärkisijoille, kuten myös Voicen All Stars -versiossa viime vuonna.

Jesse Kaikuranta on luonut hienoa uraa Suomen kärkimuusikoiden joukossa. Hän on valovoimainen esiintyjä ja vahva tulkitsija, jonka esitykset koskettavat ja herättävät ajatuksia. Kuluvana vuonna hän konsertoi ympäri maan 10-vuotisjuhlakiertueen merkeissä.

Jessen edellisestä esiintymisestä Ähtärissä on kulunut jo nelisen vuotta. −Viimeksi olin täällä Ähtäri-hallissa keikalla vuonna 2018. On jälleen kiva tulla esiintymään lapsuuden maisemiin.

Jesse kertoo, että lapsuus- ja nuoruusvuosista hänelle jäi Ähtäristä hyvä kuva:
− Ähtäri oli varsinkin lapselle turvallinen ja rauhallinen paikka kasvaa. Lukioikäisenä veri veti tutustumaan maailmaan ja lähdin silloin muualle, hän kertoo.

Nykyisin Jesse asustaa pääkaupunkiseudulla. −Olen asunut viimeiset 10 vuotta Helsingissä. Elämään kuuluu keikkailua, kuntoilua ja löhöilyä sopivassa suhteessa. Toivottavasti nähdään Ähtärissä ja päästään tunnelmoimaan elokuun yössä!

Kultaisen korin ohjelma Ylävesien yössä 19.8.2022

Klo 13.00      Muumipeikko ja suuri kirjainarvoitus

Klo 14.00      Muumipeikko ja suuri kirjainarvoitus

Klo 15.00      Muumipeikko ja suuri kirjainarvoitus

Klo 18.00      Herkät Jampat

Klo 19.00      Kulttuuri- ja nuorisopalkinnon julkistus

Klo 19.30      Pasanen

Klo 21.00      Jesse Kaikuranta

Ylävesien yön ohjelma kokonaisuudessaan: www.ahtari.fi


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI