Jouluiset kirkkohetket Alajärvellä ja Lehtimäellä

0
Lehtimäen kirkko (www.alajarvenseurakunta.fi)
Tiina Akomeah / Alajären seurakunta /J-Pnews

Jouluna kohdataan kotikirkoissa perinteisten jumalanpalvelusten muodossa sunnuntaisin Alajärvellä klo 10 ja Lehtimäellä klo 13.

Kauneimpiin joululauluihin voi osallistua vielä sunnuntaina 19.12. sanajumalanpalvelusten muodossa Gabrielin kirkossa klo 10, mukana Ari Auranen ja kanttorina Ismo Pitkänen.
Lehtimäen kirkossa klo 13. Tilaisuuksiin ei vaadita koronapassia.
Kävijämäärät max Alajärvellä 300 ja Lehtimäellä max 150, jossa mukana Ari Auranen ja kanttori Eeva-Liisa Kolonen. Lisäksi Lehtimäen kirkossa ilahduttaa Capriccio Ensamble.
Jouluaaton hartaudet 24.12. toteutetaan ulkona kirkon vieressä Alajärvellä klo 16 ja Lehtimäellä klo 14, Harri Silvolahti ja kanttori Ismo Pitkänen.
Odotettu aaton yömessu Ann-Mari Häggman-Niemen ja jumalanpalvelusryhmän seurassa Gabrielin kirkossa klo 22. Musiikista vastaavat Virve Männikkö ja Marjo Salmenautio.
”Nyt Betlehemiin” -teemalla riennetään jouluaamun 25.12. kirkkoihin Alajärvellä klo 8 ja tilaisuus suoratoistetaan netin välityksellä ja Lehtimäellä klo 10, Ari Auranen ja Eeva-Liisa Kolonen.
Tuomasmessu toteutuu Tapaninpäivänä 26.12. klo 18 Alajärven kirkossa, saarna Heidi ja Ville Joensuu, liturgia Terho Kanervikkoaho, musiikki Leena Pesu ja lauluryhmä. Tuomasmessu nähdään myös suoratoistona netin välityksellä. Pandemian vallitsevana ajanjaksona seuratkaa median välittämiä turvaohjeita.

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI