JPYP | Liisa Peltomaa aloitti uutena projektipäällikkönä

0
Liisa Peltomaa, projektipäällikkö

Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla-hanke on käynnistynyt ja sen projektipäälliköksi on valittu  Liisa Peltomaa. Hanketta hallinnoi Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy.

Turusta Ähtäriin muuttaneen Peltomaan taustalta löytyy yli kymmenen vuoden mittainen kattava laatuprosessien osaaminen kansainvälisestä ympäristöstä. Ennen JPYP:lle siirtymistä viimeiset kaksi vuotta Peltomaa toimi Ähtärin Matkailun palveluksessa muun muassa Etelä-Pohjanmaan ensimmäistä matkailupuolen keskusvaraamoa kehitettäessä.

Kasvuyrittäjyyden vahvistamiseen inspiraatiota digitalisaatiosta ja vihreästä kasvusta?

Liisa Peltomaan luotsaama hanke tukee pk- ja mikroyritysten valmiuksia liiketoiminnan kasvun hakemiseen, lisää myönteistä ajattelumallia kasvuyrittäjyydestä, kansainvälistymisestä sekä oman liiketoiminnan kehittämisestä. Hankkeen tavoitteena on rakentaa uusi innovatiivinen kasvuhalukkaille yrityksille suunnattu palvelukonsepti. JPYP:n alueen yritysten toimintaympäristön ja yritysten kehittymisedellytysten parantaminen kasvua tukeviksi vaatii uudentyyppisiä toimintamalleja. -Digitalisaation hyödyntämisen useat eri mahdollisuudet ja kasvuun johtaneet esimerkit sekä verkostoituminen yritysten välillä ovat avainasemassa tässä hankkeessa.

– Aina ei pyörää tarvitse keksiä uudelleen. Hankkeessa hyödynnetään Järvi-Pohjanmaan alueella ja Etelä-Pohjanmaan maakunnassa jo aiemmin toteutettujen ja käynnissä olevien hankkeiden tuloksia. Lisäksi hankkeessa jatketaan kehitystyötä aikaisempien hankkeiden tulosten ja havaittujen jatkokehitystarpeiden pohjalta, sanoo projektipäällikkö Peltomaa.

Uudet alkavat yritykset sekä jo toiminnassa olevat kasvuhalukkaat yritykset kutsutaan lämpimästi mukaan hankkeeseen

Hankkeen aikana järjestetään kasvuvalmennuksia toimiville kuin myös vasta aloittelemassa oleville yrityksille. Osallistuneille yrityksille syntyy valmennuksen tuloksena kehittymissuunnitelma ja sen tarpeita vastaava kehityspolku. Tuloksena osallistuneilla yrityksillä on käsitys omasta kasvustrategiasta ja kyvykkyydet toimeenpanna sen mukaisia toimenpiteitä.

Toteutusalue: Alajärvi, Lappajärvi, Soini, Vimpeli, Evijärvi


 

JÄTÄ KOMMENTTI