K-Market Kaneli Soinissa uudistuu täysin

0
K-Market Kanelin kauppiaat Terho ja Terttu Keisala

Soinin K-Market Kanelissa alkaa kokonaisuudistus pääsiäisen jälkeen ja se valmistuu kesäkuussa. Kauppa on avoinna koko remontin ajan. K-kauppiaina toimivat Terho ja Terttu Keisala.

80 hyllymetriä lisää tilaa

Kun Kanelissa aletaan tekemään uudistustöitä niin ne tehdään sitten kunnolla. Kaikki kalusteet vaihtuvat uusiin niin hyllystöt kuin kylmäkalusteetkin. Kassapöydät, hevi- ja leipäkalusteet vaihtuvat myös uusiin. Kylmää ja pakkasta vaativat kalusteet ovat ovellisia ja kannellisia. Valaistus muuttuu energiatehokkaisiin led-valaisimiin ja ostokset voi laittaa uusiin ostoskoreihin. Kaneliin tulee myös sähköinen hinnannäyttö. Kaupan sisäisillä järjestelyillä saadaan lisättyä yksi täysi hyllysarja myymälään, joka tuo tuotteille jopa 80 hyllymetriä lisää. K-Market Kanelin visuaalinen ilme vaihtuu nykyaikaiseen ja raikkaaseen niin sisältä kuin ulkoakin.

”Kaneli on avoinna koko remontin ajan mutta valikoimat voivat vaihdella vähän riippuen töiden etenemisestä. Pidämme kuitenkin hyvän huolen asiakkaistamme ja lopussa kiitos seisoo!”, lupaa kauppias Terho Keisala.

”Kylmätilaa tulee runsaasti lisää, joten saamme lisättyä ruokapakasteiden, lihan ja lihajalosteiden sekä eineksen ja kalatuotteiden valikoimia. Hyllytilan kasvaessa saamme kaikkiin tuoteryhmiin lisää tuotteita”, Terho kertoo. ”Uutena tulevat valikoimiin mm. irtokarkit, oma osio kysytyille ketotuotteille sekä etsimme lisää lähi- ja pientuottajien tuotteita valikoimiin. Tervetuloa tarjoamaan tuotteitanne!”, kehottaa Terho.

K-Market Kaneli työllistää kauppiasparin lisäksi kuusi henkilöä. ”Kesäksi etsimme uudistettuun kauppaamme ainakin kahta kesätyöntekijää”, sanoo Terho Keisala.

K-Market Kanelista saa runsaasti lisäpalveluita. Verkkokauppa tarjoaa joko nouto- tai kotiinkuljetuspalvelua. Paketteja tulee ja lähtee usean eri yhteistyökumppanin toimesta. Kanelista löytyvät mm. Postin pakettipalvelut ja -automaatti sekä Schenkerin, Postnordin ja Matkahuollon pakettipalvelut.

Keisalan perhe on palvellut soinilaisia jo yli 70 vuotta

Nykyisen kauppiaan vanhemmat Tauno ja Ruusu Keisala perustivat kaupan Soiniin Keisalan mäelle vuonna 1949. He toimivat kauppiaina 40 vuotta vuoteen 1989 saakka, jolloin Terho ja Terttu Keisala aloittivat kauppiasuransa.

K-Market-ketju on osa K-ryhmää. Ketjuun kuuluu lähes 800 kauppaa eri puolilla Suomea, Hangosta Nuorgamiin. Jokaisessa K-Marketissa toimii kauppiasyrittäjä, joka luo kaupan valikoiman ja palvelut asiakkaidensa toiveiden mukaisesti. K-Market-ketjun kaupat ovat sitoutuneet kiusaamisvapaa vyöhyke -toimintatapaan. www.k-market.fi


 

JÄTÄ KOMMENTTI