Kiekkogolf pelataan heinäkuussa Virroilla – Nimekkäitä kiekkostaroja mukana

0
Kiekkogolf pelataan Virtain Toriseva Golf-kentällä.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain Toriseva Golf- kentällä järjestetään heinäkuun 6. päivänä golfin joukkuekilpailu. Lähdöt on myyty yrityksille ja joukkuetta tulee vahvistamaan aina yksi kiekkostara.

Tulonsa 21.6. mennessä ovat vahvistaneet seuraavat kiekkostarat: Sami Vatanen, Kristian Kuusela, Petri Kontiola, Jyrki Jokipakka, Charles Bertrand, Jan-Mikael Järvinen, Raimo Helminen, Tuukka Mäntylä, Ari Vallin, Atte Pentikäinen ja Lauri Marjamäki. Kilpailun tuotto menee Virtain Kiekko-Karhuille ja suoraan maksuttomien luistelu- ja kiekkokoulujen mahdollistamiseen kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

Toriseva Golf- kenttää

Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa ja sen on ideoinut Oulun Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki. Päivän pääasia on kilpailu, mutta joukkueiden pelatessa kentällä on myös oheisviihdykettä tarjolla ja lisäksi keskellä kenttää on katsomo, jossa pääsee seuraamaan kisaa lähietäisyydeltä. Lauri Marjamäki on lähettänyt järjestäjille seuraavat terveiset:” Poikkeuksellista, että saadaan kevään olympiavoittaja ja maailmanmestari Sami Vatanen Virroille.

Muitakin maailmanmestareita nähdään pelaamassa mm. tämän kevään suomenmestari Kristian Kuusela sekä lähipelin mestari, legendaarinen maailmanmestaruuden vuosimallia 1995 voitanut Raimo ”Raipe” Helminen.

Kiekkogolf-tapahtuman juontaa huippujääkiekkoselostaja Jani Alkio. -jr


 

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI