Kuuden tähden reitistö -hanke | Ideoita ja inspiraatiota opintomatkalta!

0
Fasadi - Alavuden Kehitys Oy

Alavuden Kehitys Oy:n hallinnoima Kuuden tähden reitistö -hanke järjestää syksyisen opintomatkan, jolla tutustutaan kohteisiin, joissa luontomatkailua on kehitetty reitistöjen ympärille.

Matka suuntautuu Keski-Suomen halki Rautalammin ja Pieksämäen kautta kohti Tahkoa ja kohteissa kuullaan niin yrittäjien kuin matkailun kehittäjienkin kokemuksia luontomatkailun kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Matkaan lähdetään keskiviikkona 27.10. klo 7.30 Alavuden linja-autoasemalta. Kyytiin on mahdollista nousta myös Ähtärin Autopirtiltä. Takaisin kotimaisemiin palataan torstaina 28.10. noin klo 16.00. Ilmoittaudu mukaan 22.10. mennessä!

Käyntikohteina on muun muassa Saarijärven Ruustinna, jossa tutustutaan yli satavuotiaan pappilan yritystoimintaan.

Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla sijaitsevassa Loma- ja kurssikeskus Törmälässä ruokaillaan ja kuullaan myös toiminnan esittely. Lisäksi päästään perehtymään monipuoliseen luontomatkailuun ja VedenjakajaReitistöön Pieksämäellä.

Matkalle toivotaan mukaan erityisesti alueemme matkailu- ja palvelualan yrittäjiä ja erilaisia yhdistystoimijoita, jotka ovat kiinnostuneita luontomatkailun ja –palveluiden kehittämisestä, mutta kaikki Kuuden tähden reitistö –hankkeesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Illallinen ja majoittuminen on Matkailukeskus Tahkolla, Break Sokos Hotel Tahkovuoressa.
Matkan hinta 140 €/ hlö kahden hengen huoneessa tai 187 €/ hlö yhden hengen huoneessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä koko matkan ruokailuineen ja majoituksineen. KLIKKAA tekstiä ja katso LISÄÄ!

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI