Löydä lahjasi – matka kohti omaa kutsua!

0
Varaa paikkasi inspiroivalle matkalle kohti omaa kutsua, toteavat kurssin vetäjät Anna-Liisa ja Pekka Heikkilä. (Kuva: Heikkilöiden kotialbumi)
Tiina Akomeah/ Alajärven srk /J-Pnews

Haluatko löytää oman paikkasi ja kutsusi seurakunnassa? Jos vastaat kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle.

Luvassa on opetusta armolahjoista ja niiden merkityksestä seurakunnalle ja seurakuntalaisille. Raamatulliset periaatteet armolahjojen käytölle sekä niiden terve tai epäterve käyttö muun muassa. Kurssi toteutuu Suvirannan leirikeskuksessa, Suvirannantie 250, Alajärvi, lauantaina 14.5. klo 9 alkaen. Varaa koko päivä seminaaria varten. Kurssimaksu 25 e/hlö (yöpyjille 30 e/hlö). Kurssille mahtuu 25 henkilöä. Ilmoittautumiset (erikoisruokavaliot) viimeistään 22.4. kirkkoherranvirastoon
p. (06) 5570 800.

Vetäjinä Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä. He on saaneet itse kokea suuren muutoksen omassa palvelustehtävässään ja elämässään kutsunsa ja lahjojensa löytymisen myötä. Molemmat ovat viestinnän ammattilaisia; Pekka toimittaja ja TV-ohjaaja ja nykyään toimii uskonvaraisessa Herran työssä ja johtaa Haraisten Kodin ja Turku Mission työtä. Anna-Liisa toimi ensiksi YLE:n tuotantokoordinaattorina ja sitten muutamia vuosia seurakunnan tiedottajana ja tällä hetkellä viestintäsihteerinä Turun piispan virastossa. Työnsä ohessa he toteuttavat tätä kurssitoimintaa esimerkiksi.

Lähde löytöretkelle kohti omaa kutsua!
Järjestelyistä vastaa Alajärven seurakunnan aikuistyön evankeliointitiimi.

JÄTÄ KOMMENTTI