Toimituksen pöydältä kerättyä | ” Money talk”- Raha ratkaisee

0

Raha ratkaisee, sotakin loppuu.

Ukraina on ollut uhka Venäjälle. Maan itsenäistyttyä on kehitys ollut sen verran nopeaa ja kansalaisten hyvinvointi kasvanut voimakkaasti. Veljeskansa Venäjälle on tällainen kehitys haitaksi, etenkin sen johdolle. Venäjä kun ei kykene tarjoamaan samaa kehitystä. Venäjän valtaa pitäjien ainoaksi vaihtoehdoksi on vetää Ukraina kolmenkymmenen vuoden takaiseen olotilaan miehittämällä maa. Putin, armeijan ylin johto ja duuma käyttävät kansan tietämättömyyttä hyväkseen ja jakavat sille tarkoin harkittua valheellista tietoa. Nuoret pojat ja miehet harhautettiin puna-armeijassa harjoituksiin, mutta löysivätkin itsensä tietämättöminä, peloissaan itkien, sodan keskeltä. Ohjeena tuhota ja tappaa naapurivaltion parempaa eurooppalaista elämänlaatua tavoittelevia (sukulais) kansalaisia.

Valheen ja valehtelun päälle ei voi rakentaa loputtomiin

Eurooppa ja Yhdysvallat voisivat kovaakin kovempien pakotteiden muodossa laittaa Putin polvilleen, mutta Venäjän tietämätöntä ja huijattua kansaa ei haluttaisi rankaista. Ja nyt ollaan tilanteessa, jossa Venäjä saavuttaa osittain tavoitteensa. Venäjän hullut kenraalit ovat toistamassa samaa, kuin Tsetsenian, Georgian, Krimin ja nyt Ukrainan sodissa on ollut kysymys, Venäjän arvovallan nostaminen keinotekoisesti sodan avulla. Tämä ei tietenkään onnistu, vaikka omalle kansalle syötettäisiin, disinformaationa, tai mitä tahansa soopaa. Muutos tulee väistämättä maan sisällä tapahtuvan kehityksen seurauksena.

Mies, joka kantaa kävellessään katkaistua haulikkoa oikean kätensä hihassa

Jokainen laukaus kohti laittomasti keksittyä ja asetettua kuvitteellista vihollista osuus ampujansa, säälittävän ”pikku-Napoleonin”, omaan nilkkaan. Jokainen laukaus toinen toistaan sattuvammin ja ”kipeimmin”. Tästä sodastaan Vladimir Vladimirovitš Putin ei tule selviämään ”hengissä” ja palautumaan normaaliin. Näillä teoillaan ja järjettömillä uhkauksillaan maailman kansoja kohtaan, sysää epäkunnioitettava tsaari Putin Venäjän federaation mittaamattoman pitkäksi ajaksi maailman pimeimmälle takapihalle ja syvään periferiaan.


 

JÄTÄ KOMMENTTI