Luonto- ja aktiviteettipalveluiden tuotteistuskurssi Tuurissa ja Ähtärissä

0
Ohrakoski

Tervetuloa mukaan Kuuden tähden reitistö palvelee -hankkeen järjestämään Luonto- ja aktiviteetti-palvelujen tuotteistus sähköisiin myyntikanaviin -koulutukseen! Kaksiosainen koulutus järjestetään ti 4.4. klo 17-20.30 Tuurissa Hotelli OnnenTähdessä ja ti 11 .4. klo 17-20.30 Ähtärissä Valkeisen Loman kokoustiloissa.

Koulutus on tarkoitettu kaikille luonto-, liikunta-, ulkoilu-, ohjelma- ja opastettujen kulttuuripalveluiden tarjoajille ja luontomatkailun parissa toimiville. Koulutuksessa opastetaan palveluntarjoajia, ja myös yksityishenkilöitä tuotteistamaan luonto- ja liikuntaosaamisensa ja tarjoamaan sitä myytävänä palveluna matkailijoille ja yhtä lailla lähialueen asukkaille, jotka haluavat kokea opastetun ja turvallisen elämyksen luonnossa.

Koulutuksen tavoitteena on aktivoida osallistujia systemaattiseen tuotteistamiseen, palvelun hinnoitteluun ja tuotteiden myytäväksi saattamiseen, esim. Doerz-alustalle.

Kurssin sisältö

Luontopalvelujen tuotteistamisen pika-ABC

asiakaskohderyhmistä, tuotesisällöt ja tuotekortti, turvallisuus ja laatu, tuotteen hinnoittelu ja myyntikanavien vaikutus hintaan

Itsenäistä työskentelyä / tuotteistamista

Tuotteiden myyntikanavat

sähköiset tuotekortit, yhteistyökumppanit ja digitaaliset myyntikanavat; Doerz

Koulutus on maksuton ja kaikille avoin.

Ilmoittaudu 3.4. mennessä tästä linkistä tai emilia.etula@fasadi.com / 050 466 3558


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI