Nuku yö ulkona

0

Vietä ikimuistoinen yö Nuku yö ulkona -tapahtumassa Lehtimäellä elokuun viimeisenä viikonloppuna

Suomen Latu haastaa kuudennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona elokuun viimeisenä lauantaina. Suomenselän Samoilijat ry järjestää kaikille avoimen Nuku yö ulkona -tapahtuman Lehtimäen Muilusenpuron kankaalla, hämyisän luonnonvaraisen puronnotkon läheisyydessä lauantaina 28.8. klo 15 alkaen.

Tapahtumassa on luvassa luonnossa oleskelua ja ulkoilmasta nauttimista hyvässä hengessä ja seurassa sekä nuotion lämpöä. Muilusenpurolla on kota, grillauspaikka ja kuivakäymälä. Laavulle sytytetään illalla rakovalkea. Halukkaat pääsevät myös mukaan lyhyelle opastetulle luontoretkelle. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 29.8. klo 12 mennessä.

Muilusenpurolla yövytään omissa majoitteissa (teltta, riippumatto tms.) ja jokainen osallistuja huolehtii omista yöpymisvarusteista kuten makuupussista ja makuualustasta sekä retkieväistä. Järjestäjät hoitavat paikalle vettä kanistereissa, mutta juoma- ja käyttövettä kannattaa jokaisen osallistujan tuoda mukanaan myös itse.

Ilmoittautumiset Nuku yö ulkona -tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 25.8. WhatsApp -viestillä numeroon 040 583 5011 tai sähköpostitse olli.raivio@gmail.com.

Ajo-ohje Muilusenpurolle: Lehtimäentietä (697) ajetaan Valkealammen hiihtokeskuksen tienhaarasta eteenpäin Kuortaneen suuntaan n. 1 km. Käännytään oikealle Heininevan metsäautotielle, jota ajetaan n. 2 km, kunnes vasemmalla on tienhaara Muilusenpurolle. Paikoitusalue on tässä tienhaarassa, josta kävelymatka kodalle on n. 300 m.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen yö luonnossa!


 

 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI