Perhepiknik Soinin Yhteistalon nurmikentällä 29.7.2022

0
Ossi, Eve ja Markku

Soinin musiikinharrastajat ry sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Soinin yhdistys ry toivottavat kaikki tervetulleiksi perhepiknikille Soinin Yhteistalon nurmikentälle perjantaina 29.7. klo 16-19.

Koko perheen tapahtumassa on tarjolla monipuolista ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Laululeikkituokiot Even & Ossin sekä Markku Keski-Mäenpään seurassa vievät hauskalle seikkailulle musiikin maailmaan. Noin puolen tunnin mittaiset musiikkiosiot alkavat klo 16:30 ja 18:00.

Eve, Ossi ja Markku

Uudistuneen keskusurheilukentän viheriöltä löytyy toimintapisteitä, joilla pääsee omatoimisesti esimerkiksi testaamaan taitojaan tarkkuusheitossa, kokeilemaan esteratsastusta keppariradalla, askartelemaan, leikkimään ja puuhailemaan monenlaista muutakin mukavaa.

Piknikkiin kuuluu tietenkin oleellisena osana myös herkuttelu. Omia eväitä voi tuoda tullessaan, mutta myös paikan päältä voi hankkia syötävää. Kioski palvelee ja myynnissä on mm. makkaraa ja lettuja.

Perhepiknikille kannattaa ottaa mukaan viltti, oma keppihevonen ja iloista mieltä! Sateen sattuessa tapahtuma järjestetään Yhteistalon sisätiloissa. Lämpimästi tervetuloa!


 

JÄTÄ KOMMENTTI