Presidenttiehdokas Mika Aaltolan vierailu Virroilla kiinnosti ihmisiä

0
Presidenttiehdokas Mika Aaltola esiintyi kampanjatilaisuudessa Virroilla.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Presidenttiehdokas Mika Aaltolaa oli lauantaina saapunut kuuntelemaan yhtenäiskoululle lähes salintäyteinen yleisö. Mika Aaltolan mukaan Virtain tilaisuus oli  laatuaan ensimmäinen kampanjan järjestämä yhteinen tilaisuus – Tässä te olette. Me tehdään, että Suomi menee aikanaan eteenpäin, innosti yleisöä Mika Aaltola.

Mika Aaltolalle Virrat ei ole vieras paikka Hän osallistui aikoinaan Rantarock-tapahtumaan. Presidenttiehdokas Mika Aaltolan kampanjatilaisuuteen osallistui lähes salintäyteinen yleisö yhtenäiskoululla.jossa Irvin Goodman esiintyi viimeisiä kertoja urallaan ja yöpyi hotelli Tarjanteessa. – Virrat on hieno paikka tulla. isäni Juhani oli ollut myös teini-iässä kesätöissä Herraskosken kanavalla ja hän kertoi minulle, että mielenkiintoisinta työssä oli sulkujen avaaminen.

Yhdistävien tekijöiden ajaminen.

Mika Aaltolan mielestä presidentin tulisi työssä ajaa kansakuntaa yhdistäviä tekijöitä. – Ei siitä mitään hyvää synny, jos tieten tahtoen ollaan eripuraisia, jopa siinä määrin, että ulkoiset viholliset alkavat tuntumaan vähemmän vihollisilta kuin sisäiset. Silloin ollaan vaarallisen kuilun äärellä, jos näin käy. Silloin poliittinen väkivalta näyttää ratkaisulta. Venäjällä ollaan tässä tilanteessa. Keskitetty Venäjä, jota Suomessakin ihailtiin 2000-luvulla, kun Putin nousi valtaan. Se vakaus, mitä hän myi ihmisille, ettei vapauksia, mutta saatte vakautta.

Talonpoikaisjärjen käyttö.

Mika Aaltolan mukaan Suomessa arvostettua talonpoikaisjärkeä tulee käyttää: – Se on yksinkertaista. Tehdään omin käsin mitä voidaan, aina oppien ja tehdään aina entistä parempaa tulevaisuutta seuraavalle sukupolvelle. Se on sen etiikka, arvo, tekemisen ja työn arvo ja yrittämisen arvo. Isäni opetti aina minulle muista lukea, opiskella. Sitä kukaan ei voi sinulta viedä pois ja sitä taitoa analysoida maailmaa. Se on köyhän paras valuutta, painotti Mika Aaltola.

Puolustuksen ääni kuuluu.

Mika Aaltolan mielestä on tärkeää, että puolustuksen ääni kuuluu: –Sauli Niinistön perinne ollut siinä, että kun tärkeitä kokouksia pidetään, niin puolustusvoimien komentaja on ollut paikalla. Puolustuksen ääni on täytynyt kuulua. Tuo perinne on velvoittava. Ne, jotka osaa , ovat oikeassa pöydässä, ettei kaikkea jätetä siviileille ja politiikoille, korosti Mika Aaltola.

Eteenpäin Suomi

Mika Aaltolan mottona on eteenpäin, eteenpäin Suomi. – Muistetaan mistä tullaan ja minne ollaan menossa, ettei kompassimme me sekaisin, niin kuin tänä kesä on vähän mennyt. Ollaan yhtäkkiä holtittomia ja viljellään sivulauseita, jotka ovat toraisia, kitkeriä ja myrkyllisiä. Muistetaan hymyillä. kun tuttavat kävelevät vastaa tervehtien ja pohdiskellaan miten voisi tukea muita eteenpäin, kannusti yleisöä Mika Aaltola. -jr

Presidenttiehdokas Mika Aaltolan kampanjatilaisuuteen osallistui lähes salintäyteinen yleisö yhtenäiskoululla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI