Raitilla-raikaa tapahtumassa nautittiin baletista ja musiikista

0
Raitilla raikaa-tapahtumaa keräsi runsaasti väkeä yhtenäiskoulun pihalle.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

KesäVirratSoi – musiikkijuhlien lauantaipäivän antiin kuului Raitilla raikaa- tapahtuma Yleisölle maksuton, kolmituntinen tilaisuus houkutteli yhtenäiskoulun piha-alueelle runsaasti väkeä.

Eipä ihme, sillä tapahtumaa suosi aurinkoinen, hellelukemia kolkutteleva sää. Onneksi auringonpaistetta vierastaville löytyi varjopaikkoja koulun seinustalta. Tapahtuma tarjosi hienon kattaukse sekä  baletti- ja tanssiesityksiä sekä klassista että kevyempää musiikkia.

Pienet ballerinat esiintymässä.

Merikanto-opiston tanssijat opettajansa Olga Saikkosen johdolla tarjosivat yleisölle huikeita makupaloja baletin ja tanssin maailmasta. Kahden kuukauden ja kahden viimeisen viikon päivittäinen harjoittelu ohjelmistoa varten näkyi hienosti upeina taidon näytteinä sekä pienten että isompien esityksissä.

Merikanto-opiston tanssijat palkittiin kunniakirjalla ja pienellä yllätyksellä tapahtuman päätteeksi. Kuvassa mukana opettaja Olga Saikkonen

Tästäjohtuen tanssin ja baletin eteen tehdyn työn yleisö palkitsi raikuvilla suosionosoituksilla. Merikanto-opiston tanssijat esiintyivät tapahtumassa kahteen otteeseen ja lopuksi kaikki tanssijat saivat muistoksi kunniakirjan ja pienenä yllätyksenä KesäVirratSoi-paidan.

Emil Hedenborg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida Elina.

 

 

 

 

 

 

Tanssiesitysten välillä yleisöä hemmoteltiin KesäVirratSoi-tapahtuman taiteilijoiden loistavalla ja korkeatasoisella musiikilla.

Valeria Resjan, piano ja Ola Karlsson, sello.

Esiintymislavalle nousivat Valeria Resjan, piano ja Ola Karlsson, sello, Emil Hedenborg laulu ja kitara ja ”popkanteletar” Ida Elina.

Lauantaipäivä päätetään illalla Virtain kirkossa järjestettävään Soi virteni kiitosta herran-musiikkitilaisuuteen. – jr



 

Pariss Model

JÄTÄ KOMMENTTI