Se löytyi-päätöstapahtumassa runsaslukuinen yleisö Virroilla

0
Runsasluinen yleisö osallistui Se löytyi-päätöstapahtumaan Virtain yhtenäiskoululla.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain Evankelis-Luterilaisen seurakunnan ja Virtain Helluntaiseurakunnan järjestämä Se löytyi- päätöstapahtuma keräsi runsaslukuisen yleisön sunnuntaina Virtain yhtenäiskoululle.

Tilaisuuden mielenkiintoisena ja sujuvasanaisena vieraana esiintyi entinen olympiapikaluistelija Mika Poutala. Hän kertoi selkeällä ja hyvin ymmärrettävällä tavalla urheilu-urastaan, karvaista pettymyksistään olympiakisoissa, niiden käsittelystä, henkisestä vahvuudesta, uskostaan ja elämästä yleensä.

Keijo Leppänen (vas.) haastattelemassa Mika Poutalaa.

Mika Poutalan mielestä hänellä on tosi vahva, sinisilmäinen lapsen usko. – Uskon vahvasti, että Jumala voi käyttää meitä jokaista. Jumalalla on meille jokaiselle tarkoitus ja merkitys tässä elämässä. Jos me ollaan avoimesti rohkeimpia kuin me ollaan. Se on parasta, mitä me voidaan tehdä Jumalan kanssa. Nämä on asioita, joihin uskon vahvasti

-Tietyssä mielessä haluan olla esimerkkinä. Voin sanoa olevani kristillisyyden brändilähettiläs. En ole uskon myyjä.   Minun tehtäväni on kertoa, että olen kristitty. Jos ihmiset eivät tiedä sitä, he eivät voi tulla minun kauttani hakemaan sitä kristillisyyttä tai uskoa Jumalan läheisyyteen. Kun olen avoimesti kertonut ihmisille, että minä olen kristitty ja uskon Jumalaan ja heille tulee fiilis asiasta, niin he tietävät, että Mikalle voi soittaa aina.

Akustinen folk pop-kokoonpano Perilliset

Tapahtuman mainiona juontajana ja Mika Poutalan haastattelijana loisti kaikille virtolaisille tuttu, uutisankkuri, kirjailija, toimittaja Keijo Leppänen. Hän kertoi sutjakkaasti yleisölle juontamisen ja haastattelunsa lomassa omiakin näkemyksiään huumorilla höystettynä entisen kotikaupungin nykyisestä ja entisestä elämänmenosta. Nykyisin Keijo Leppänen asuu Espoossa.

Lapsikuoro Jippii

Tilaisuuden loistavasta musiikkipuolesta vastasivat akustinen folk pop-koonpano Perilliset ja lapsikuoro Jippii. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI