LENTIS | Raision Loimu liian kova pala betonimiehille – pelaajakommentit

0

Raision Loimu – Kyky-Betset 0-3 (25-19, 25-16, 25-19)

Lentopallon Mestaruusliigan miesten kärkijoukkue Raision Loimu puristi voiton puhtaasti 3-0. Viime lauantaina Raisiossa käydyssä ottelussa Kyky-Betset keräsi 19,16 ja 19 eräpistettä.

Kaikissa erissä mentiin tasatahtia aina puoliväliin saakka, sitten Loimu nykäisi kovalla syötöllä eroa 4-5 pinnaa.

– Ei me nytkään jyrän alle jääty. Kotietu ja rutiini auttoivat vankan kokemuksen lisäksi täydet pinnat isännille, kommentoi Loimu-ottelua KyKy:n valmentaja Hannu Kalliojärvi.

Kotijoukkueen Joonas Jokela oli kova hakkurin tontilla ja mies palkittiin liki virheettömästä pelistään. Kyky-Betsetin palkittu oli puolestaan ansaitusti joukkueen konkari Aivars Petrusevics. Tasainen suoritus betonimiehiltä ei vain riittänyt sarjakärjen kaatoon.

Ottelun parhaina palkitut: (vas) Raision Joonas Jokela ja KyKy:n Aivars Petrusevics)

PELAAJAKOMMENTIT OTTELUSTA

Äänessä:Oskari Keskinen, Aatu Pöllänen, Tatu Venetjoki ja Miko Kostamo

Taistelu pisteistä jatkuu jo tulevana keskiviikkona Rovaniemellä Perungan Poikia (PerPo) vastaan. Ralli jatkuu sitten lauantaina kun Kyy York Areenaan saadaan vieraita Pohjois Karjalasta. Hurmos mittaa pitkästä aikaa Kyky-Betsetin kovuutta.

PerPo jahtaa avausvoittoa Kyky-Betsetiä vastaan kotonaan

Perungan Pojat lähtevät jahtaamaan avausvoittoaan viikonlopun Joensuun reissun jälkeen. Karelian Hurmosta vastaan otettu revanssiottelu meni puhtaasti 3-0 kotijoukkueelle (25-22, 25-20, 25-23), mutta ottelun lopputuloksesta huolimatta lappilaisjoukkueella jäi paljon hampaankoloon.

Kotiottelu betonimiehiä vastaan on myös Suomen Cupin karsintakierroksen kamppailu, jonka voittaja kohtaa Kokkolan Tiikerit 1. kierroksella.


 

JÄTÄ KOMMENTTI