Simo Peuran viran viimeinen toimeksianto – Piispantarkastuksen kansanjuhla Alajärven monitoimihallissa

0
Piispa Simo Peura on viimeisellä virallisella toimeksiannollaan ennen eläköitymistään juuri Alajärvellä. Hän osallistuu pidetyn paneelin havaintoihin kertomalla oman näkemyksensä "Yhdessä eteenpäin" -teemasta.(Kuva: Jussi Paarvala)
Kyky-Betset271121
Tiina Akomeah / Alajärven srk /J-Pnews

”Yhdessä eteenpäin” -kansanjuhla kuuluu osana Alajärven seurakunnassa pidettävää piispantarkastusta. Perjantaina 29.10. klo 18 startataan kahvitarjoilulla Alajärven kaupungin monitoimihallissa ja illan teema selkiytyy klo 18.30 alkavaan paneeliin.

Paneelin juontaa viestintä- ja lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah Alajärven seurakunnasta. Paneelin tarkoitus on löytää verkostojen mahdollisuuksia yhteistyöhön seurakunnan kanssa ja panelistien taustayhteisöjen asiantuntijuuksia esiin luotsaten.
Panelistit ovat kirkkoherra Ari Auranen, kaupunginjohtaja Vesa Koivunen, nuorten urheilijoiden edustaja Eucabeth Kivikangas, peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila,  yrittäjä ja toimitusjohtaja Toni Harjula ja Taimelan koulun rehtori Kirsti Joensuu. Paneelin lomassa kuullaan musiikkiesityksiä Tiemestarin Poikien ja Juliaana Kellokosken ja lasten ilahduttamana. Paneelin alkuun liittyy pieni leikkimielinen tietovisa liittyen erääseen kirkolliseen symboliin. Piispa Simo Peura on myös paikan päällä ja hän on lupautunut tekemään yhteenvedon siitä, mitä hän paneelissa kuuli.
Nähdään kansanjuhlassa.  Alajärven seurakunta tarjoaa kahvit!

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI