Soinilaisten muusikoiden ilta lähestyy

0

Ennätysmäärä esiintyjiä nousee lavalle elokuun 17. päivä Soinilaisten muusikoiden illassa. Tapahtuma-alue Yhteistalon pihapiirissä (Multiantie 29) avautuu klo 18 ja ensimmäiset esitykset kajahtavat klo 18.30 jatkuen aina puoleenyöhön saakka. Iltaa luotsaavat eteenpäin juonnoillaan Kati Tiala ja Kalevi Järvenpää.

Tapahtuma on kasvattanut vuodesta toiseen suosiotaan niin esiintyjien kuin yleisönkin keskuudessa. Tänä vuonna housebandin kanssa lavalle nousee yhteensä lähes 20 laulajaa ja omia kokoonpanoja on ilmoittautunut mukaan seitsemän. Housebandissa laulajia säestävät koskettimissa Jari Huvila, kitarassa Markku Keski-Mäenpää, bassossa Eetu Alatalo ja rummuissa Markus Kuula. Äänentoistosta ja valaistuksesta vastaa puolestaan Jarkko Järvenpää.

Muusikoiden illan luonteeseen kuuluu, että jokaisella esiintyjällä on jokin yhteys Soiniin joko suoraan tai esimerkiksi bändikaverin kautta. Tapahtuman ainutlaatuisesta tunnelmasta, tasokkaista musiikkiesityksistä ja herkullisista purtavista sekä virvokkeista ovat aivan kaikki lämpimästi tervetulleita nauttimaan yli paikkakuntarajojen. Ruokapalveluista alueella vastaa Team Keskitalo. Tapahtumassa on A-oikeudet.

Soinilaisten muusikoiden illassa on 10€ ohjelmamaksu täysi-ikäisiltä (käteinen ja korttimaksu).

Autolla saapuvia pyydetään huomioimaan, että pysäköinti tapahtuu lähialueelle merkityillä paikoilla eikä Yhteistalon pihaan pääse tapahtuman aikana pysäköimään.

Soinilaisten muusikoiden illan järjestävät Soinin musiikinharrastajat ry, Soinin kunta ja Yhteistalo.

Tapahtumaa tukevat J-Pnews, Laitila Infra, JS Pinta, KM Rahti, A.Piipponen Oy ja Kukonkylän kyläyhdistys.



 

JÄTÄ KOMMENTTI