Soinin kunnanhallituksen päätöksiä

0
Soinin kunnantalo

Soinin kunnanhallituksen päätöksiä kokouksesta 6.6.

Kevätkauden viimeisessä kokouksessaan Soinin kunnanhallitus päätti käynnistää Iiroonjärven, Onkilammen ja Paskolammen alueen rantayleiskaavan päivittämisen, hyväksyi jätevesitaksojen maksumuutokset 1.8.2022 alkaen sekä esitti valtuustolle hyväksyttäväksi useita kuntaa ja alueita koskevia kertomuksia ja suunnitelmia.

Kunnanhallituksen nimeämiä edustajia yhtiö- ja yhtymäkokouksiin päivitettiin henkilöstövaihdosten johdosta.

Kunnan edustajiksi KuusSoten yhtymäkokoukseen nimettiin Juha-Pekka Keisala, varalle Veijo Jousmäki ja Tapani Akonniemi, varalle Markus Väliaho.

Kunnanhallitus hyväksyi vuosittaisen kaavoituskatsauksen.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Soinin kunnalle erityisavustuksia esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen sekä varhaiskasvatuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen. Lisäksi Aluehallintovirasto on myöntänyt erityisavustusta Soinin Suomen malli 2-hankkeelle. Erityisavustukset ovat suuruudeltaan 98 500 euroa.

Yhteistyötä keihäänheittäjä Jelena Jaakkolan kanssa päätettiin jatkaa myös tulevalle kilpailukaudelle ja sponsoritukea myönnettiin tuhat euroa.

Muissa asioissa kunnanhallitus keskusteli mm. Vuorenmaan laskettelukeskuksen tulevaisuudesta, kunnan asuntotilanteesta sekä tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta.

Kunnanhallitus kokoontuu seuraavan kerran kesätauon jälkeen elokuussa.


 

JÄTÄ KOMMENTTI