Soinin seurakunnan Olohuone kaikille

0
Kuva: Ahti Aho

Soinin seurakuntatalo on avoinna torstaisin 16.9.-28.11. klo 17-20 seurakunnan Olohuoneena kaikille (os. Karstulantie 2, Soini).

Olohuoneessa voi tavata ihmisiä ja viettää aikaa yhdessä, vaikkapa kahvitellen ja rupatellen, lautapelejä pelaten, darts-tikkaa heittäen. Voi myös olla itsekseen ”ihmisten ilmoilla” lukea lehtiä, tehdä palapeliä tai käsitöitä. Joinain kertoina on lisäksi erityistä ohjelmaa, kuten tietokilpailu, karaoke, opastusta villasukkien kantapään tikkuamiseen yms.

Olohuoneen kahvila on avoinna 17.15-19.15 ja sitä pitävät eri ryhmät ja yhdistykset vuorollaan, kahvilan tuotto menee sitä pitävälle ryhmälle. Illan päätteeksi on hartaushetki, joka alkaa noin klo 19.40. Olohuone on aluksi syyskauden kestävä kokeilu, johon on saatu kirkkohallituksen myöntämä avustus seurakuntien kokeilutoiminnan tukemiseksi.

Tuntipalkkaisena projektityöntekijänä Olohuonetoimintaa organisoi seurakunnan osa-aikainen lastenohjaaja Piia Leppänen. Olohuone jatkuu myös syksyn jälkeen, jos sille on kysyntää.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI