Suomen Mannekiini 2022 kilpailu ja Commercial model, Suomen mainosmalli 2022 kilpailut

0
Laura Anttonen

Hyväntekeväisyyttä yhdessä LC Seinäjoki Aallon kanssa. Kolmasosa yhdistyksen myymien lippujen tuotosta Seinäjoen nuorten hyväksi. Frami, Juvenes ravintola Seinäjoki. 19.03.2022 klo 14.00

Mannekiinikoulu, Mallitoimisto PARISS  järjestää  21. kertaa Suomessa kilpailun, jossa valitaan SUOMEN MANNEKIINI 2022, sekä neljättä kertaa valittava COMMERCIAL MODEL, SUOMEN MAINOSMALLI 2022.

Kilpailuun osallistuu 25 kilpailijaa. Kilpailun ainutlaatuisuutta korostaa se, että valittavalle SUOMEN MANNEKIINILLE, SEKÄ COMMERCIAL MODEL, SUOMEN MAINOSMALLILLE avautuu jatkomahdollisuudet  kansainvälisiin kilpailuihin. New Yorkissa ja Los Angelesissa pidettävään Model/Talent of the Year kilpailuihin,  joiden järjestäjänä toimii INTERNATIONAL MODELING AND TALENT ASSOCIATION (IMTA).

Myös osallistumismahdollisuus Pariisissa pidettävään EUROPEAN MODEL SHOWCASE casting-tapahtumaan 2022 toukokuu-kesäkuun vaihteessa.

Alisa Forslund

SUOMEN MANNEKIINI 2014 ALISA FORSLUND OSALLISTUI HEINÄKUUSSA 2014 IMTA NY JA TYÖSKENNELLYT  ELITELLÄ NEW YORK:ssa, sekä EUROOPASSA: LONTOOSSA, HAMPURISSA, MILANOSSA, KÖÖPENHAMINASSA JA TUKHOLMASSA.

MISS SUOMI 2007 NOORA HAUTAKANGAS, KOULUSTAMME VALITTU VUODEN 1999 SUOMEN MANNEKIINIKSI.

LAURA ANTTONEN SUOMEN MANNEKIINI 2018, IMTA JUNIOR MODEL OFTHE YEAR 2017, TYÖSKENNELLYT MM. ESPANJASSA JA SUOMESSA.

Kilpailijat esitellään kansainvälisille huippumallitoimistoille mm. USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Japanissa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa jne.             

Mannekiinikoulu PARISS  on ollut vuodesta 1993 lähtien INTERNATIONAL MODELING AND TALENT ASSOCIATION (IMTA) jäsen ja on palkittu useina vuosina kouluna uusien kykyjen löytäjänä. Lisäksi on todettava, että mannekiinikoulumme on ainoa jäsen IMTA:ssa Suomesta.

Suomen Mannekiini 2020 Tiina Kallio

Mannekiinikoulun käyneet tytöt ovat menestyneet myös erinomaisesti vuosien saatossa edellä mainittujen lisäksi. Ohessa joitakin poimintoja pitkästä listasta vuosien varralta:

Myös vuoden 1993 kilpailuihin osallistunut Piia Järvenpää osallistui Suomen edustajana Los Angelesissa pidettyyn Star Model of the Year kilpailuun ja on työskennellyt sen jälkeen Kreikassa ja Japanissa.

Vuoden 1996 II perintöprinsessa Riina Mannismäki työskentelee Italiassa, Japanissa ja Ranskassa. Riina osallistui Italiassa mm. TV – sarjan ”Kauniit ja Rohkeat”- kuvaukseen.

Suomen Mannekiinikilpailun 2008 I perintöprinsessa Donata Leonova lähtee mallintöihin Japaniin.

Soinilainen Milja Honkola osallistui New Yorkissa 2010 pidettyyn Junior Model of the Year kilpailuun.

Cia-Catharina Iso-Tuisku

Janika Seppälä osallistuivat European Model Showcaseen toukokuussa 2017. Janika Seppälä on työskennellyt mallina Irlannissa ja on myös Milanossa ja Berliinissä mallitoimiston listoilla.

Cia-Catharina Iso-Tuisku   Suomen Mainosmalli 2020, osallistui IMTA Teen Model of the Year 2019 New Yorkissa, jossa hänet palkittiin ja sai myös kunniamainintoja. Sekä 2020 Cia-Cahtharina osallstui European Model Showcase casting tapahtumaan Pariisissa, missä Cia-Catharinalle tarjoutui tilaisuus lähteä Milanoon töihin.


 

JÄTÄ KOMMENTTI