TAIRETEOS ALAVUDEN SIIKINNIEMESSÄ | Yrittäjyyden alkujen tarinoita 5.9.

0

Alavuden kulttuurialan firma Sytelä Productions Oy aikoo lanseerata Alavudelle uuden tapahtuman, jonka he toivovat juurtuvan jokavuotiseksi tapahtumaksi. Tapahtuman tarkoituksena on juhlia paikallista sekä lähikuntien yrittäjyyttä.

Suomalainen yrittäminen ja yrittäjyys on sitkeää, sitoutumista vaativaa, intohimolla ja uhrauksilla vuodattua työtä, joka on luonut Suomen Yrittäjien www- sivujen mukaan jo lukuisia työpaikkoja lukemattomille työaloille ympäri Suomea. Sisukkaalla Pohjanmaalla on myös yrityksiä, jotka ovat jo vuosikymmenten luoneet turvaa työn ja palveluiden kautta ja yrittämisen tarmo ei ole onneksi kokonaan pandemian myötä kaatunut.

Vuosikalenterin mukaan virallinen Yrittäjän päivä on 5.9.2021. Tuona päivänä firmamme järjestää Alavuden Sapsalammin Siikinniemessä ensin iltapäivästä eteenpäin kaikille kiinnostuneille yrittäjille tilaisuuden, jossa verkostoidutaan, tutustutaan, tarjoillaan alkudrinkit ja kahvit ja Sapsalammin Kyläyhdistys ry myy myös kahvilatuotteita sekä A- myyntiä. Firma järjestää yrittäjille matalan kynnyksen ohjelmaa, jossa saa esitellä omaa toimintaansa sekä tutustua toisten bisneksiin ja vaihtaa ajatuksia. Tavoitteena ja tarkoituksena olisi onnistua luomaan verkostoitumisia yrittäjien välillä.

Tämä kaikki tapahtuu vuosittain vaihtuvan teeman kautta, ja tänä vuonna tapahtuman teema (ensimmäisen tapahtuman) tälle konseptille on Yrittäjyyden alkujen tarinoita.

Teetämme ohjelmaan myös käsiohjelman, jonne tulee muutaman paikallisen yrittäjän haastattelu. Muun muassa Pauli Hanhiniemeltä olemme saaneet lyhyen haastattelun, joka tulee lehtiseen. Kyseinen haastattelu sisältää tietoa Paulin sanoilla, miten hänen yrittäjyys / musiikkiura Alavuden seuduilla sai alkunsa ja miten se sai voimaa kehittyäkseen niin suosituksi yhtyeeksi.

Illan kruunaa firman musiikkimonologi Taireteos (tuotettu 2020 ja esiintynyt 11/2020 Alavuden lukiolla) jonne myymme lippuja (rajoitusten mukaisesti) kaikille ihmisille Alavudella ja lähikunnissa. Toivommekin että tilaisuus saisi sellaisen ilmeen, että kaikki tuntisivat, että tilaisuus ja etenkin Taireteos- esitys on kaikille järjestetty, ei vain yrittäjille.


 

JÄTÄ KOMMENTTI