TeknologiaTour syyskuussa Järviseudulla

0
Hubi25, Alajärvellä

SeAMKin TeknologiaTour-hankkeen syyskuun demotilaisuuden teemana on virtuaalitodellisuus ja sen tuomat huikeat teknologiset mahdollisuudet.

Demokiertue saapuu Järviseudulle tiistaina 24.9.2024. Aamulla kiertue on klo 9-11 Vimpelissä Kuntalaisten olohuoneessa (Patruunantie 15) ja iltapäivällä klo 14-16 Alajärvellä Hubi25:n tiloissa (osoite Hoiskontie 25).

Kiertueella voit tutustua uusimpiin VR-laitteisiin ja kokeilla niillä kehitettyjä sovelluksia, jotka tuovat uusia ulottuvuuksia mm. matkailualalle sekä kone- ja laitevalmistajille rakennustekniikkaan. Paikalla myös asiantuntijat vastaamassa kysymyksiin. Tule paikalle ja koe, miten virtuaalitodellisuus voi muuttaa maailmaa ympärillämme!

Valitse itsellesi sopiva aika ja paikka ja tule katsomaan sekä testaamaan! Ilmoittautumista ei tarvita, tule kun sinulle sopii 24.9. klo 9-11 välillä Vimpeliin tai klo 14–16 välillä Alajärvelle. Alajärvellä tilaisuuden yhteydessä lisäksi JPYP:n avoimet ovet ja kahvitarjoilu. Tervetuloa samalla tapaamaan JPYP:n asiantuntijoita, tutustumaan tiloihin sekä kuulemaan ajankohtaisia asioita yrityskentältä. Lisätiedot: juha.palomaki@seamk.fi tai marjo.vistiaho@seamk.fi



 

JÄTÄ KOMMENTTI