Tiekirkot avataan Alajärvellä ja Lehtimäellä

0
Alajärven Gabrielin kirkko (Kuva: Tiina Akomeah / Alajärven seurakunta)
Tiina Akomeah/Alajärven seurakunta/J-Pnews

Tiekirkkokesä 2021 avaa ovensa lomailijoille, turisteille, paikallisille ja muutaman vuoden ajan myös niille, jotka kaipaavat luottamuksellista kohtaamista Alajärven Gabrielin kirkossa. Kuuntelijapalveluun tätä varten on sitoutunut osa seurakunnan työntekijöistä ja vapaaehtoisia toteuttamaan tätä tärkeää osuutta.

Myös hautausmaalla aika ajoin päivystää pappi. Info näistä löytyy www.alajarvenseurakunta.fi , somesta ja kirkon edustalla olevasta ilmoitustaulusta. Kirkkoesittelijöinä tänä kesänä toimivat alkukesän Paloma Rantakangas ja Verna Välilehti. Loppukesän päivystää tuttuun tapaan järjestöt: seniorit, eläkeliitto ja sydänyhdistys. Infoa jaetaan päivystäjille Gabrielin kirkossa torstaina 3.6. klo 13, mukana viestintä- ja lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah ja suntio Juha Tuomela.
Tiekirkko Alajärvellä on 7.6.-20.8.2021 su-pe klo 11-18 ja la klo 11-16.

Astu kirkkoon…

Lehtimäen kirkko avautuu viikkoa myöhemmin 14.6.-13.8.2021 arkisin ma-pe klo 11-16. Tiekirkkoa päivystävät eläkeläiset. Erityisesti kirkko on auki myös hiljentymiselle teemalla: ”Astu hiljaisuuteen, astu kirkkoon.” Tiekirkkokesän luonteeseen kuuluu palvella myös arkkitehtuurista, taiteista ja kirkkokulttuurista kiinnostuneita tiekirkkovieraita. Seuraa kirkollisia, sillä info järjestetään myös ennen ovien avautumista. Lisätietoja tiekirkot.fi sivustolta. Uudistetut sivut avataan 3.6. alkaen.
Lehtimäen kirkko

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI