Yrittäjät Areenalla – messujen uudet kuviot

0

Yrittäjät Areenalla – messujen valmistelut ovat olleet koko alkuvuoden täydessä vauhdissa ja ensi kuu onkin jo messukuukausi!

Tapahtuman juontajakuvioihin on tullut muutoksia. Koronarajoitusten hellittäessä Jussi Lampin kevät täyttyy monista hommista. Aikatauluhaasteiden vuoksi hän joutui valitettavasti perumaan tulonsa messuille, mutta onneksi saimme tilalle uuden juontajan – tai oikeastaan kaksi!

Lauantaina 23.4. messulavalla Lola Odusogan juontajaparina toimii pitkän linjan tv-esiintyjä Marko Terva-aho, joka on toiminut juontajana, selostajana ja toimittajana niin urheilu- kuin viihdeohjelmissa. TV-töiden lisäksi Marko on juontanut lukuisia eri tapahtumia ja yksityistilaisuuksia.

Sunnuntaina 24.4. Lolan rinnalla nähdään musiikkitaiteilija, yrittäjä ja entinen kansanedustaja Mikko Alatalo. Hän on koko kansan maalaispoika ja tunnettu tv-juontaja, joka on levyttänyt yli 700 laulua. Lisäksi Alatalo on ollut jo yli 40 vuotta Suomen yrittäjien jäsen.

Messujen avaajaksi on lupautunut tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen.

Näytteilleasettajat tekevät messut

Messupäällikkö Emilia Etula iloitsee siitä, että yhteistyö messujen pääyhteistyökumppaneiden ja Alavuden kaupungin sekä paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa toimii hyvin.

”Messut ovat yhteinen ponnistus ja vielä paljon suunnittelua ja organisointia ehtii tapahtua ennen kuin messut avaavat ovensa yleisölle 23.-24.4. Näytteilleasettajat kuitenkin tekevät messut ja osastomyynti on edennyt hyvin. Yleisölle on tarjolla useita kivoja juttuja messuilla. Vielä toivomme mukaan enemmän myös paikallisia järjestöjä ja yhdistyksiä esittelemään toimintaansa. Messut ovat mainio tapa saada uusia harrastajia innostumaan mukaan toimintaan”, vinkkaa Emilia.

Messujen pääyhteistyökumppaneina ovat OP Alavus, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ja Koillis-Satakunnan Sähkö Oy. Yleisöodotuksena on noin 5 000 kävijää. Messujärjestäjinä toimivat Alavuden Yrittäjät ry, Töysän Yrittäjät ry, Alavuden kaupunki ja Alavuden Kehitys Oy.


 

JÄTÄ KOMMENTTI