LENTIS | Kyky-Betset haki täyden pistepotin Karhulasta

0

KaVe vs. KyKy-Betset 1-3  (19-25,26-24,20-25,23-25)

Miesten Ykkösen runkosarja päättyy ensi viikonloppuna ja Kyky-Betset on vielä teoriassa kiinni alkusarjan kärkipaikasta. Lempo johtaa ja kohtaa Savonlinnan vieraissa. Kyky-Betset mittaa Iskun sunnuntaina kotisalissa.

Lempääläiset pitävät voitolla paikkansa keulilla. Hoidetaan tulevat pelit pois jossitellaan sitten lisää.

Karhulassa betonimiesten peli oli ekassa erässä mukavan näköistä ja peli-ilo loisti miesten kasvoilta. Toisen erän KaVe taisteli ja otti voiton rohkeilla suorituksilla. Valmentaja Venski muistutti tauolla joukkuetta taktiikasta ja käski pelata vain rohkeasti.
KaVe taipui tauon jälkeen. Joukkueen valmentajankin mukaan kevään paraskaan esitys ei nyt riittänyt pysäyttämään betonimyllyn pyöritystä.
Keskitorjujan paikalta yleispelaajan tontille palannut Aivars Petrusevics  ja isäntien biitsi taikuri Santeri Siren pokkasivat illan lusikat.
Ottelun parhaina palkitut: (vas) Aivars Petrusevics ja Santeri Siren
Betonimiesten keskiosastolle oli palannut Mika Väliaho kolmen kuukauden tauolta. Mies saa tunnustuksen asenteestaan. Aatu Pöllänen hoiti hakkurin tonttia metsurin ottein. Ottelun komeimman tiikerin näytti Heinäsen Hemu, mies joka ei itsekkään uskonut suorituksen onnistuvan, mutta kaikki on mahdollista.
Hyvä pojat, kevään merkit näyttää lupaavailta. Sunnuntaina (13.3.) Iskun kimppuun. Peli alkaa tuttuun aikaan klo 16.00.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI