Yrittäjät Areenalla – messut rakentuvat suunnitelmien mukaan

0

Alavus Areenalla 23.-24.4.2022 järjestettävien Yrittäjät Areenalla – messujen valmistelut etenevät hyvää vauhtia; kotisivut on päivitetty ja osastomyynti on nyt käynnissä. Tulossa on kotoisa messutapahtuma, jossa niin yritykset kuin yhdistyksetkin pääsevät hyvin esiin.

Alavus Areena

Alavus Areena on osoittautunut loistavaksi paikaksi järjestää messut. Esittelypaikkoja on tarjolla runsaasti sekä sisällä että ulkona ja parkkitilaa on riittävästi. Edellisten messujen tapaan osastojen hinnat ovat näytteilleasettajaystävälliset. Oman messupaikan voi varata nettisivuilla https://yrittajatareenalla.fi/ olevan sähköisen lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä messupäällikkö Emilia Etulaan. Näytteilleasettajiksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki yritykset ja yhteisöt koko Etelä-Pohjanmaalta ja lähialueilta.

Messujen pääyhteistyökumppaneina ovat OP Alavus, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ja Koillis-Satakunnan Sähkö Oy. Yleisöodotuksena on noin 5 000 kävijää. Messujärjestäjinä toimivat Alavuden Yrittäjät ry, Töysän Yrittäjät ry, Alavuden kaupunki ja Alavuden Kehitys Oy.


 

JÄTÄ KOMMENTTI