Alajärven Ankkurien pesiskoulu alkaa 16.6.

0
Todelliset kasvattajaseurat jäivät ilman tukieuroja (Arkistokuva)

Alajärven Ankkurien perinteinen matalan kynnyksen pesäpallotoiminta pesiskoulu alkaa taas. ”LähiTapiola” pesiskoulu on 2011-2015 syntyneille tytöille ja pojille suunnattua pesäpallotoimintaa koulujen loma-aikana.

Pesiskoulua järjestetään 16.6.-4.8. välisenä aikana keskiviikkoisin klo 12.00-13.00 Kitron pesäpallostadionilla. Pesiskoulun kautta on helppo tutustua lajiin, sillä voit siirtyä pesiskoulun jälkeen mukaan joukkuetoimintaan tai osallistua vaihtoehtoisesti vain pesiskouluun.
Anna Tuomola (AA)

Ankkurien junioripäällikön Anna Tuomolan mukaan Pesiskoulun tarkoituksena on tutustua pesäpallon perus lajitaitoihin, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä erilaisten leikkien ja viitepelien parissa. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla eikä myöskään omia välineitä. Pesiskoulun vastuuvetäjänä toimii Ankkuripesiksen Ykkösjoukkueen pelaaja Tuukka Etula ja lisäksi mukana on apuohjaajia.

Pesiskoulun hinta on 30 € joka sisältää ohjatut tunnit kerran viikossa, vakuutuksen sisältävän pesispassin, pesiskoulutuotteen, diplomin ja mitalin.
LISÄTIETOJA/ILMOITTAUTUMISET: www.ankkuritpesis.fi/junnupesis/ tai     p. 040 5940484

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI