Ankkurit rakentaa joukkuetta Superiin – Ihamäen veljekset jatkavat kotiseurassa

0
Lauri Ihamäki

Kuvat: Jani Vuorela

Lauri ja Juho Ihamäki, sekä Tuukka Etula, Joona Peltokangas että Jere Peltomäki laittoivat ensimmäisten joukossa puumerkkinsä kauden 2023 sopimuspahveihin.

Veljekset Juho ja Lauri Ihamäki kirjoittivat 1+1 vuotiset jatkosopimukset. Vanhempi veljeksistä Juho pelasi viime kaudella loistavaa peliä lyöjäjokerin roolissa. Pieni loukkaantuminen kesken kauden ei paljon haitannut menoa, kun Juho oli mailan varressa yksi ratkaisupelaajista pudotuspeleissä.

Lauri pelasi myös loistavan kauden Ankkureissa. ”Late” oli tärkeä palanen sisäpelissä joukkueelle ja ulkopelissä siepparina poltti miehiä pesille tasaiseen tahtiin.

Ankkureissa on hyvä pöhinä päällä niin mukava jatkaa sinikeltaisissa!
– Juho Ihamäki-

Viime kaudesta jäi todella hieno fiilis ja onkin mahtavaa lähteä mittaamaan tasoamme Superpesikseen. Pienen tauon jälkeen taas näkee Superpesistä Alajärvellä, joten otetaan kaikki ilo irti tästä yhdessä!  – Lauri Ihamäki –

Tuukka Etula

Tuukka Etula jatkaa Ankkureissa 1+1 vuotisella sopimuksella. Tuukka oli yksi nousujoukkueen ratkaisupelaajista pitkin kautta. Pudotuspeleissä mailan varressa ”Tuke” ratkaisi useita otteluita ja ulkopelissä hoiti kopparin tonttia varmoin ottein!

”Yksi unelma pikkupojasta asti on ollut, että pääsee joskus pelaamaan Superia ja nimenomaan Ankkureissa ja nyt se on mahdollista niin fiilis ei voisi olla parempi.
Yleisö, lähtekää kesällä katsoo pelejä, kun Alajärvellä taas pelataan Superia pienen tauon jälkeen” – Tuukka Etula –

Joona_Peltokangas ja Jere Peltomäki

Myös Joona Peltokangas ja Jere Peltomäki kirjoittivat nimmarit sopimuspapereihin. Joona jatkaa Ankkureissa 1+1 vuotisella sopimuksella ja Jere 2+1 vuotisella pahvilla. Huippunopean ja ulkopelissä kopparina toimivan Joonan taakse jäänyt kausi kului pääasiassa armeijan harmaissa.

Superlupaus Jeren mennyt kausi katkesi ennen aikojaan, kun harmittava loukkaantuminen pilasi kauden jo huhtikuussa.

Mahtavaa päästä tekemään jatkoa Alajärvelle. Täällä on optimaaliset mahdollisuudet kehittyä ja hieno yhteisö. Odotan innolla tulevaa! – Joona Peltokangas- 

Kausi 2022 päättyi jo omalta osalta huhtikuun alkupuolella loukkaantumiseen. Hetken aikaa tuskailtiin isommin ja sitten päätä pystyyn ja eteenpäin. Kesä meni käytännössä ns. hengessä mukana periaatteella ja palo kentälle oli kova. Ja nyt kiitos valmennukselle ja seuralle että nyt on taas aikaa koittaa mihin jätkästä kentillä on. Nähdään Kitrolla ensi kesänä! -Jere Peltomäki – 


 

JÄTÄ KOMMENTTI