Soinin vanhustenviikon tapahtumia

0

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhusten-päivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko, jota vietetään 2.–9.10. teemalla

”Yhdessä luontoon – joka iän oikeus”

Soinissa luonto on lähellä ja kaikenikäisten luonnossa liikkumista on edistetty mm. patikkareittiverkostoa kehittämällä ja ylläpitämällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämän vuoden vanhustenviikon päätapahtuma Soinissa on torstaina 6.10. Soinin seurakuntatalolla järjestettävä monipuolinen tapahtumapäivä. Päivän aikana on tietoiskuja hyvinvointialueen valmistelusta, terveydestä ja hyvinvoinnista sekä luonnossa liikkumisesta. Seurakuntatalon ympäristöstä löytyy toiminnallinen ja ohjattu rastirata.

Tapahtumapäivä alkaa kello 11 Kuninkaanjoen Marttojen tarjoamalla lounaalla. Lounaan jälkeen Vanhustyön johtaja Elina Luoma KuusSotesta kertoo ja vastaa kysymyksiin Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelutilanteesta.

Tapahtumapisteisiin voi tutustua kello 15 saakka. Kahvitarjoilu alkaa kello 13.

Tapahtuman järjestävät Soinin vanhus- ja vammaisneuvosto, Soinin seurakunta ja Kuninkaanjoen Martat.

Oppia ikä kaikki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumapäivän aattona, keskiviikkona 5.10. kello 10-12, on Soinin kirjastossa tarjolla tukea ja opastusta digitaalisten palveluiden ja laitteiden käyttöön. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Digitukipäivän järjestävät Soinin vanhus- ja vammaisneuvosto sekä Eläkeliiton Soinin yhdistys.


 

JÄTÄ KOMMENTTI