JOENSUU | Mikko Paavola ylivoimainen GP-kisojen seiväshypyssä – jälleen uusi ennätys

0
Seiväshyppääjä Mikko Paavola

Yleisurheilun GP-kisoissa Joensuussa Alajärven Ankkurien Mikko Paavola kurotti seiväshypyssä jälleen omaan ennätykseensä 571.

 – Nopeus paranee ja hyppy nousee korkeammalle. Ei tuosta paljon jäänyt mielikuvia, mutta hyvältä se tuntui,  tuumaili Mikko kisan jälkeen.

Muista Suomen kärkihyppääjistä Tommi Holttinen sijoittui toiseksi 547 cm tuloksellaan ja Urho Kujanpää kolmanneksi samalla tuloksella Holttisen kanssa.

Yritykset korkeudesta 580 cm olivat myös hyviä. Mikko valittiin yleisöäänestyksessä Joensuun GP:n parhaaksi urheilijaksi.

Mikon tulos on EPU:n piirinennätys. Entisen piirinennätyksen 570cm hän hyppäsi Somerolla heinäkuun alussa. Suomen kaikkien aikojen tilastossa Mikko nousi jaetulle kuudennelle sijalle.

Tulevana lauantaina Mikko kilpailee Lapinlahdella, jossa tavoite on käydä tosissaan 580 kimpuun!

Myös Ankkurien Antti Ihamäen kunto nousee kohisten. Joensuun GP:ssä Antti juoksi 3000 m aikaan 8.18,48. Hän paransi ennätystään reilut kymmenen sekunttia. Antin aika on myös uusi seuraennätys. Entinen 3000m:n juoksun seuraennätys oli Reijo Höykinpuron nimissä vuodelta 1956, joka oli Reijon viimeinen vuosi Alajärven Ankkureissa. Reijon aika oli silloin 8.20,8.


 

JÄTÄ KOMMENTTI