KesäVirratSoi tapahtuma käynnistyy Virtain seurakuntalon konsertilla

0
KesäVirratSoi tapahtuma käynnistyy torstaina Virtain seurakuntalon konsertilla

Jarkko Ruohola/J-Pnews
VIRRAT

KesäVirratSoi-musiikkijuhla käynnistyy torstaina (15.7.) klo 16 alkavalla konsertilla Virtain seurakuntatalolla. Tilaisuus on kaikille avoin. Tilaisuudessa tapaat torstai-illan konsertin esiintyjät Kaisa Kortelaisen ja Pétur Sakarin sekä musiikijuhlien taiteellisen johtajan Hannu Kiiskin. Tänäkin vuonna saadaan taiteilijoita jututtamaan uutisankkuri Keijo Leppänen. Paikalla on mukana myös musiikkiyhdistyksen puheenjohtaja Tomas Hedenborg.

 

Raitilla raikaa lauantaina 17.7.

Musiikkijuhla jalkautuu lauantaina 17.7 katutapahtumaan, joka alkaa Merikanto-opiston tanssijoiden esiintymisellä Virtain torilla jo klo 11. Hannu Kiiski esittää yhdessä Elina Pikkuhookanan kanssa virtolaisen Kauko Ilkan musiikkia. Tämän jälkeen tulee vuoroon Joe Vestich; Kalle Alatalo&Emil Hedenborg Trio. Heidän jälkeensä saadaan näytteitä illan Hiekkarannan Muistojen tango-konsertista esiintyjinä Mari Palo, Marzi Nyman, Niko Kumpuvaara ja Ville Herrala. Ruokaostoksille rientäviä puolestaan viihdyttää viulisti Petteri Iivonen ensin Kitusen Kievarissa ja tämän jälkeen S-Marketissa ja K-Marketissa.

Kuulijoiden ja esiintyjien turvallisuudesta huolehditaan

KesäVirratSoi-tapahtuma huolehtii kuulijoiden ja esiintyjien turvallisuudesta. Pirkanmaalla ei ole tällä hetkellä voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Konserttipaikoilla suurin sallittu kuulijamäärä on rajattu alle normaaliolojen. Tapahtumassa on huomioitu turvavälit, käsihygienia sekä kasvomaskisuositus yli 12 -vuotiaille. Järjestäjät toivovat, että tilaisuuksiin ei osallistuta, jos tulijalla on vähäisiäkään flunssan oireita. Omat yhteystiedot voi jättää tapahtumajärjestäjälle mahdollisen tartuntajäljityksen helpottamiseksi KVS-kotisivuilla olevan linkin kautta. Mukaan toivotaan otettavan vesipullon, jos helteet jatkuvat alkuviikon tapaan.
Liput konsertteihin voi ostaa vaivattomasti lippu.fi:stä. Virtain alueella lippuja myyvät Kitusen Kievari ja Taitokeskus Virrat.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI