KÄVELYKIPINÄ-tapahtuma innostaa poluille Lehtimäen Valkealammella

0

KÄVELYKIPINÄ-tapahtuma innostaa poluille Lehtimäen Valkealammella lauantaina 28.5.2022 klo 10–14

Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura haastavat kaikki suomalaiset kävelemään ympäri Suomea järjestettävissä KÄVELYKIPINÄ-tapahtumissa myös vuonna 2022!

Suomenselän Samoilijat ry järjestää omatoimisen KÄVELYKIPINÄ-tapahtuman Lehtimäen Valkealammella (Valkealammentie 200, 63510 Alajärvi) lauantaina 28.5.2022 klo 10–14.

Kävelylenkin pituus on 5,4 km ja se on merkitty maastoon nuolilla. Opastus reitille Valkealammen paikoitusalueelta. Alajärven kaupunki tarjoaa mehut ja makkarat stadionin nuotiokatoksella. Tapahtuman aikana kävellyt kilometrit merkitään omatoimisesti nuotiokatoksessa olevaan vihkoon. Yhteystietonsa jättäneet kävelijät osallistuvat Suomenselän Samoilijoiden vuosiarvontaan.

Tapahtumaan voi osallistua kävellen ja sauvakävellen, tapahtumassa ei juosta eikä mitata aikaa. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan mukavaa ja iloista yhteistä liikuntaa korostava tapahtuma, johon jokainen on tervetullut kuntotasostaan riippumatta. KIPINÄKÄVELY-tapahtumat toteutetaan ”Tahkon tapaan”, millä viitataan Tahko Pihkalan tähän päivään asti säilyneisiin oppeihin urheilusta. Keskiössä on siis kilpailun sijaan urheilun ja liikunnan leikillisyys ja hauskanpito sekä ”hitaasti kiiruhtamisen” tärkeys.

Suomenselän Samoilijat haastaa KÄVELYKIPINÄ-tapahtumaan myös kaikki toiminta-alueensa (Ähtäri, Soini, Lehtimäki) yhdistykset ja seurat kävelemään ja sauvakävelemään. Tavoite on, että mahdollisimman moni löytäisi tapahtumasta uuden innon kävelyyn.

Sytytetään yhdessä kävelykipinä!

Lisätietoja Kävelykipinä-kampanjasta: suomenlatu.fi/kavelykipina


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI