Kyky-Betsetin finaalit päättyivät mestaruuteen.

0
MESTARIT 2022

Finaalikamppailun ensimmäinen osa pelattiin lauantaina (2.4.) Kyyjärven kauden ennätys yleisön edessä. Yli 300 katsojaa sai nähdä hurjan trillerin ensimmäisestä kiinnityksestä. Sunnuntaina (3.4.) nähtiin Lempäälän Hakkarissa näytelmän jännin osa ja loppuhuipentuma.

Lauantaina viidennen erän loppumetreille kiusannut Lempo taipui aivan kalkkiviivoilla. Väliahon Mikan hermot oli rautaa ja syöttökone haastoi manttelin isoveljeltään. Ottelu päättyi Ralfs Ozolinsin torjuntaan. Olli poika Saarenmaa ja Tuomas Sillanpää saivat Keskisuomailaisen palkinnot urakasta Erkki Ekosen ojentamina.

Sunnuntaina nähtiin sitten Lempäälän Hakkarissa näytelmän jännin osa. Kolme erää mentiin rinnatusten missä Lempo oli lempomaisen Lempo. Vetivät ”tikkarin suusta” aina erien lopuissa. Joel Itänen oli vaikein pideltävä.

Kultaisen erän kruunasi keltamusta yleisö, vaihtokulmauksen ”Pyörivä Mylly ja Taistele huuto”. Väliahon Mikko ja Aningon Jaakko näyttivät mitä on kokemus. Petru sai tirpasta taistelun viimeisen niitin lattiaan ja juhlat alkoivat.

Sunnuntain ottelun palkitut

Palkinnot kumarsi betonimiesten Miri Rasinperä ja  Lempolta Joel Itänen ja Tomi Rumpunen.

Iso Kiitos kaikille matkaan osallistuneille, ihan jokaiselle, jopa vastustajille, kuului voittajajoukkueen pukukopista.


Aikaisemmista tiedoista poiketen ja viimeisimmän tiedon mukaan Kyky-Betsetin ottelut ovat tältä kaudelta pelatut, koska liigakarsintoja ei tulla pitämään. Nousun esteenä valtakunnan lentopallon eliittiin lienee vain KyKy:n ja kyyjärveläisten halukkuus lähteä tahkoamaan taustatukijoineen mestaruusliigasarjaa.


 

JÄTÄ KOMMENTTI