Lauantaina kansallinen hiihtopäivä.

0
Lauantaina kutsuu Kansallinen Hiihtopäivä kaikkia suksittelemaan.

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Töysä

Suomen Latu ja Hiihtoliitto aktivoi! Suomen Ladun, Rakastu Hiihtoon- kampanja on kutsunut ja kannustaa kaikkia suomalaisia ladulle koko talven ajan.

Kampanjan päätapahtuma on Kansallinen Hiihtopäivä, tulevana lauantaina 4.3. 20023. SL:n tavoitteena on, että vähintään miljoona suomalaista suksittelee hiihtopäivänä. Kukin kuntonsa mukaan, sata metri, kilometrin tai enemmän.

Lauantaina Suomen Ladun jäsenyhdistykset ja myöskin muut seurat sekä järjestöt, urheiluseurat, kunnat ja kaupungit järjestävät hiihtotapahtumia kaikkialla Suomessa. SL:n virallisena, valtakunnallisena kumppanina on teemapäivän järjestäjänä Suomen Hiihtoliitto.

Tärkeimpänä tavoitteena on saada mahdollisimman moni ladulle. Päivän valtakunnallisena keskuspaikkana toimii Helsingin Olympiastadion. Sen lisäksi Kansallisen Hiihtopäivän toteutukseen on tarjolla yli 200 alueellista- ja paikallista tapahtumaa Suomessa.

Suksitteluja on Suomenselällä ja Järvi-Pohjanmaalla myös monia. -Näistä mainittakoon Alavuden kaupungin liikuntatoimen Alavus-Hiihto. -Suomen Ladun paikallisyhdistysten – Suomenselän Samoilijoiden järjestämät retkihiihdot Ähtärissä ja Lehtimäellä. Sekä Töysän Talsijoiden kuutamohiihto klo.18.00 Töysä Talosta, Toopakan laavulle.

Paikallista tapahtumista saa tietoa yhdistysten, urheiluseurojen ja järjestöjen tiedotuksista netistä ja seuratoiminta palstoilta. Joten LAUNTAINA suksille!

Kuvat: Pentti Hautala


 

JÄTÄ KOMMENTTI