Virtain Vaskivedellä tangokuninkaallisten 30-vuotisjuhlakonsertti – Tilaisuus on myös kylän nuorisoseuran tukikonsertti

0
Vaskiveden Nuorisoseuran talo

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Tulevana sunnuntaina (5.3.) järjestetään Virtain Vaskiveden nuorisoseurantalolla vuoden 1991 tango-kuninkaallisten Kaija Pohjolan Tampereelta ja Jaska Mäkysen Seinäjoelta 30-vuotisjuhlakonsertti. Idea konsertin järjestämisestä on lähtenyt nuorisoseuran taholta.

Sunnuntainen juhlakonsertti on myös 104-vuotiaan Vaskiveden Nuorisoseuran ry:n tukikonsertti. Oman seurantalon ylläpitoon hankitut varat ovat tulleet normaali vuosina Myllyniemen rantalavan tuotoilla, täysin kyläläisten talkoovoimin vuodesta 1959. Kolmena viime vuotena koronapandemian vuoksi tansseja ja tilaisuuksia on jouduttu perumaan. Ennen koronaa vuosina 2018-2020 luonnonkauniilla paikalla sijaitseva, tunnelmallinen rantalava kunnostettiin jälleen kerran talkoovoimin tiptop-kuntoon.

Sunnuntaisella konsertilla ja sen tukijoiden avulla pyritään helpottamaan rantalavan ja nuorisoseurantalon omistavan Vaskiveden Nuorisoseuran taloudellista tilannetta. Tapani Heinonen kertoo, että lippuja konserttiin on tiistaihin (28.2.) mennessä ostettu n. 110 kpl. -Perjantaista (3.3.) lähtien lippujen varaus sujuu vain minun kauttani puhelimitse, jos niitä on vielä silloin jäljellä, toteaa Heinonen. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI