LENTIS | Betonimiehet taivuttivat väkevästi Kiskon

0
Kyky-Betset ei antanut mahdollisuutta pisteille vastustaja Oulun Kiskolle (Kuva:KyKy)

KyKy-Betset vs. Oulun Kisko 3-0 (25-21,25-19,25-20)

Runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta ja Kyky jahtaa vielä piikki paikkaa Lempon peesissä kakkosena. Sunnuntaina betoniin törmäsi Oulun Kisko erin 3-0.

– Peli ei hienouksia tarjonnut mutta rutiini suorituksella otettiin täydet pinnat. Huumarkankaan Henkka hoiti passarin hommat kokemuksella ja Aivars Petrusevics palasi kuusikkoon. Siinäpä suurimmat muutokset sitten Pälkäne ottelun, kommentoi konkari valmentaja Hannu Kalliojärvi sunnuntai-iltapäivän Kisko ottelua.
.
Vastustajajoukkue oli tasainen, palkittu Otso Hakala ei suuremmin erottunut oululaisten kuusikosta. Ettan liiga-apunakin häärinyt mies pystyy rehellisesti parempaankin esitykseen. Lienee, pudotus peleihin mielivän, Kiskon vaarallisin iskijä.
.
Väliahon Mikko näyttää sen sijaan saaneen syöttöihin sopivasti painetta, kun runkosarja lähestyy päätöstä. Siinä on vielä moni ihmeissään. Kyky-Betsetin kuntopuntari etenee entisten kausien malliin. Vielä on kuitenkin matkaa, Lempon etumatka on kolme pinnaa. Ohimenoon vaaditaankin jo muiden joukkueiden apuja.
.
Kotona jatketaan loppukiriä tulevana sunnuntaina (27.2.), kun vastaan saapuu aina virkeä Napapiirin Palloketut pohjoisesta Rovaniemeltä.

Yleisön apu tarpeen kettujahdissa, tulkaa kannustamaan !


Joukkueittensa parhaina palkitut: (vas) Aivars Petrusevics (Kyky-Betset) ja Otso Hakala (Oulun Kisko) Palkinnot luovutti KyKyn Esa Kyrönlahti. (Kuva: KyKy)

JÄTÄ KOMMENTTI