LENTIS | Kyky-Betset haki väkisin pistevoiton Pälkäneeltä

0
Kyky-Betset jatkaa voittojen tiellä (Kuva:Kyky)

PäLu – Kyky-Betset  2-3  

(25-23, 18-25, 23-25, 25-12, 7-15)

Kyky-Betset oli hienokseltaan ajoittaisissa vaikeuksissa kotijoukkue Pälkäneen Luja-Lukon kanssa sunnuntaina käydyssä Ykkösarjan kamppailussa Pälkäneellä.

Kyky-Betsetin niukka vierasvoitto Hämeessä vaati  lopulta havittellun 0-3 voiton sijaan täydet viisi erää.

– Mahtoikohan paikalla ollut ja palkinnot jakanut kuntajakoselvittäjä Eero Laesterä olla se peikko, joka meidät kipsasi, arvuutteli vierasjoukkue Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi joukkueensa nihkeän esityksen jälkeen.

Kyllähän tämän tason virkamies saa betoninkovan joukkueen jäykistelemään, onhan Eero isossa roolissa kun ns. isojako tehdään. On se niin tärkeä asia itse kullekin se oma kotikunta.

Isäntien neljännen erän pommitus Pälkäneen upeassa Kostia areenassa herätti Kyyjärven lentopallourhot.

– Saatiin sellaista tulitusta niskaan pojat, tuumasi passari valtuutettu Henkka Huumarkangas.

– Nyt annetaan takaisin korkojen kera. Sitten sokka irti ja tämä on meidän peli!

Kyllä. Pelin ratkaisevaan viidenteen erään joukkue heräsi viime hetkellä ja pesi kasvonsa leppoisan alun jälkeen.

– Pälkäneen pelissä mentiin hiukan poikkeavalla kuusikolla. Henrik Heinänen pelasi hakkurina Mannisen Velin tilalla onnistuen hyvin. Jaakko Aninko oli toipilaana ja Illia Liunenko hoiti nyt yleispelaajan roolia.

– Lukon hyökkäys ja myöskin syöttö yllätti meidät, tulivat riskillä, siinä onnistuen. Järnvall ja Perkiö takoivat hyvät pisteet Lukolle, kehui vastustajaa Kalliojärvi

Laesterän valitsemat palkitut Tomi Perkiö ja Kyky-Betsetin Ralfs Ozolins

Ottelun palkitut: Kotijoukkue Lukko (vas) Tomi Perkiö ja Kyky-Betsetin Ralfs Ozolins. Palkinnot jakoi Eero Laesterä.

Runkosarjan kakkospaikka ratkeaa tulevana sunnuntaina betonimiesten kotisalissa. Vastustajana viheliäinen Lempo Lempäälästä. Tapoihin on kuulunut viisi eräinen trilleri kun välejä selvitellään. Olisiko nyt tehtävä ”perinteeseen” poikkeus ja päättää runkosarja kotona näytöstyyliin? – Lempo soikoon, kun vastassa on paras mahdollinen mittari betonimiehille. Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa ei historiassa ole yhtään ”Ohipeliä”.


 

JÄTÄ KOMMENTTI