LENTIS | Kyky-Betset jatkaa voittojen tiellä

0
KyKyn betoniseinä kesti jälleen

Kyky-Betset – Jymy Aka  3-1 (15-25, 25-10, 25-16, 25-19)

Lentopallon miesten 1-sarjan paikallisottelussa Kyyjärvellä vierailijajoukkue Nurmon Jymy Akatemia antoi kamppailun ensimmäisessä erässä kunnon jytkyn. Viimeisetkin ennakkoluulonsa olivat nurmolaiset karistelleet viimeistään Möksyn maakuntarajalla ja uudistunut Jymy tuli ja iski isäntiä ”vyön alle”.

Nuoriso tinttasi ottelun eka erässä tauluun tymäkät lukemat 15-25 Oskari Bodmanin ja Markus Tammelan iskuilla.

Toiseen erään kotijoukkueen valmennuksen päällikkö Eduard Venski herätteli betonimiehet tyrmäyksestä. Aivars Petrusevicsin esimerkillä koko joukkue oli kuin uudesti syntynyt ja nyt oli puolestaan ”nuorukaisten” vuoro ottaa lukua. Jymy jämähti 10 pisteen kohdalle.

Pitkän ottelutauon jälkeen alku oli vuorovetoa kunnes Ralfs Ozolins päästi niin sanotusti ”Elukan Irti”. ”Ozzo” järjesteli lyöjille namupaikkoja. Henkka jatkoi samaa rallia kuin Ralfs ja DJ oivalsi saman. ”Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy”- oli fiksu kappalevalinta. Kolmas erä kirkkaasti kotiin luvuin 25-16.

Neljännessä erässä ei enää Jymyn taistelu noussut samalle tasolle kuin pelin alussa ja isännät rallattelivat erävoittoon 25-19 jolla kotivoitto oli betonoitu.

Nurmon Jymy ansaitsee reilun tunnustuksen, nuorennusleikkaus on osunut ratkaisu ja muutaman kauden jälkeen Akatemian tulokset näkyvät varmasti positiivisesti.

Betonimiesten leirissä kokemus sisälsi tarvittavaa rautaa joten luotto on kova joukkueeseen niin kotona, katsomossa kuin tukijoukoissa. Materiaali on laaja mikä antaa mahdollisuuden kaikille pelaajille päästä esiintymään kentälle asti.

– Taistelu pisteistä jatkuu ensi sunnuntaina vieraskentällä Savonlinnassa, East Volleyn sotureita vastaan. Matka taitetaan isolla bussilla ja kyytiin mahtuu kannustajia. Seuratkaa joukkueen some kanavia, aikataulu ja kustannukset tulevat näkyviin loppuviikosta, vinkkasi sangen tyytyväisen oloinen Kyky-Betsetin valmentaja Hannu Kalliojärvi.

Ottelun parhaina palkitut: Jymy Markus Tammela, KyKy-Betset Aivars Petrusevics.

Palkinnot kustansi ja jakoi otteluisäntä Jani Huopana Oy:n edustajina Vuokko ja Jouko Huumarkangas.

Palkitut ja palkintojen jakajat (Kuva: KyKy)

 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI