LENTIS | Kyky-Betsetin täyden kolmen pisteen voittoputki sai jatkoa Pälkäneestä

0
KyKyn betoniseinä kesti jälleen

Vierailija Pälkäneen Luja-Lukko tarjosi miehekkään vastuksen isäinpäivänä. Isäntien joukkue oli kuitenkin pelipäällä ja vei koitoksen puhtaasti 3-0 (25-21,25-21,25-11).

13 ässäsyöttöä, hyvä määrä torjuntoja maustettuna viekkaalla passipelillä oli päivän betonimiesten kaava kauden kuudenteen voittoon. Toisessa erässä vastaanotto hiukan takkusi ja Lukko pysyi kyydissä mukana. Pälkäneen hyökkäys oli paljolti hakkuri Atte-Elias Puholaisen ja palkitun yleispelaaja Tomi Perkiön varassa. Betonimiesten arsenaali jakautui tasaisemmin, eniten pisteitä naputteli Aivars Petrusevics  niin verkolta kuin syöttöruudusta.
– Olimme koko ajan kuskin paikalla, totesi päävalmentaja Eduard Venski, mutta antoi tunnustusta Lukon puoluspelaamiselle.
Edessä on seuraavaksi huiliviikonloppu, jonka jälkeen saadaan kylään Lempo, mikä onkin sitten ”lemposoikoon” nimensä veroinen vastustaja. Perinne on ollut viisi erää mutta katsotaan pysyykö betoniosaston haalareissa napit kiinni. Kyky-Betset johtaa 1-sarjaa puhtaalla pelillä ja maksimipisteillä!
– Pohjoisen kierroksesta sisuuntunut ”Lempomainen” vieras on viheliäinen kaveri. Nyt mitataan Kyky-Betsetin kyvyt. Tervetuloa paikalle lauantaina 27.11. klo 16.00., toivottaa Kyky-Betsetin konkari valmentaja Hannu Kalliojärvi.
Ottelussa joukkueittensa parhaina palkittiin: Aivars Petrusevics (Kyky) ja Tomi Perkiö (Luja-Lukko). Palkinnot luovutti otteluisäntänä toimineen Torstai-lehden puolesta Markku Harju. (Kuva: KyKy)

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI