LENTIS | Mestaruusliiga-sarjan avaus kiinnosti Kyyjärvellä

0

Sarja-avaus veti ennätysyleisön Kyyjärvellä, 532 katsojaa todisti historiallista Mestaruusliigan peliä.

KyKy-Betset – Akaa 0-3 (23–25, 20–25, 20–25)

Akaa Volley oli ennakoidun kova vastus ja vei kirvelevästi pisteet hämeeseen erin 0-3.

Kyky-Betset taisteli miehekkäästi. 23, 20, 20 pisteet erissä kertovat ettei nousijajoukkue jäänyt kuitenkaan kokonaan ”jyrän” alle.

Viime kauden pronssijoukkue Akaan voiton takana oli vahva hyökkäyspeli ja puolustus, joihin kotijoukkue ei löytänyt lääkettä. Molempien joukkueiden syöttövastaanotto toimi. Akaa-Volley pelasi vähemmillä virheillä kuin kotijoukkue. Kotijoukkueen paras pisteen tekijä oli hakkuri Oskari Keskinen ja Akaa-Volleylta hakkuri Ali Fazli. Miehet palkittiin myös joukkueidensa parhaina.

Raadin jäseninä toimivat ministeri Petri Honkonen ja teollisuusneuvos Hannu Löytönen.

KyKy-Betsetin Mestaruusliiga-avaus antoi lupauksia tuleviin peleihin ja todisti, että joukkue on valmis liigaan. Tehty työ ei ole mennyt hukkaan.

Joukkueiden kapteenien ja valmentajien kommentit ottelusta:

Tommi Siirilä KyKy-Betset

– Kiva päivä ja hieno tunnelma. Tietysti harmittaa tuo, että pienestä kiinni, ei voi olla 3-0 häviöön tyytyväinen. Paljon hyviä juttuja, todistettiin itselle ja muille, että syöttövastaanotossa pysytään mukana ja huolimattomuusvirheitä pois niin päästään pitkälle. Toivotaan, että saadaan buumia vielä nostettua ja saadaan tunnelmaa halliin jatkossakin.

Panu Pitkänen Akaa-Volley

– Oli hienoa pelata vanhassa kotisalissa ja tunnelma oli hyvä sekä pelintaso hyvä. Mukava kauden avaus. Oman joukkueen peli on hyvää muttei vielä valmista.

Lauantaina 1.10.2022 klo 15.00 Kyky-Betset iskee vieraissa Kokkolan Tiikereitä vastaan.


 

JÄTÄ KOMMENTTI