LENTIS | Passari Joel Laakso liittyy betonimiehiin

0
Joel Laakso liittyy KyKy-Betset miehistöön!

Esa Kyrönlahti /J-Pnews

KYYJÄRVI

Kyyjärveläinen KyKy-Betset miesten lentopallon mestaruusliigajoukkue on solminut pelaajasopimuksen kaudelle 2023-2024 passari Joel Laakson kanssa.

Joel Laakso on tuttu mies KyKy-Betset joukkueelle jo viimekaudelta, sillä hän pelasi mestaruuden voittaneessa VaLePa:n joukkueessa. Hän on pelannut urallaan 323 liigaottelua ja voittanut kaksi SM-kultaa ja yhden Suomen Cup-mestaruuden. Laakson kasvattajaseura on Karkkilan Pojat.

Aikaisemmat seurat:

VaLePa, 2021-2023
Etta, 2020-2021
Loimu, 2019-2020
Isku, 2017-2019
Vantaa Ducks, 2011-2017
Apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi peukuttaa ja tsemppaa. (jpnews.fi/J.Ketonen)
Apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi:
– Joel Laakso tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Hän on fiksu pelaaja, uskon että Joel ottaa hyvin tehoja hyökkääjistä. Päävalmentaja Guntis Atars tietää myös miehen potentiaalin. KyKy-Betset ottaa innolla vastaan kaksinkertaisen mestarin ja toivottaa Joelin perheineen tervetulleeksi Kyyjärvelle. Joel Laakso tuo samanlaista kokemusta kuin seuran ensimmäinen ulkkari, virolainen passarilegenda Andres Karu jolla oli Neuvostoliiton joukkueessa pelatessaan nuorten Euroopan mestaruus.
Joel Laakso kommentti Kyyjärvelle tulosta:
– Innolla odotan isoa vastuuta. Uskon, että olemme ensi kauden yllättäjäjoukkue!
Odotan kotisaliin tunnelmaa, Kyyjärvellä on upea lentopalloyhteisö. Rakennetaan yhdessä tästä hieno kausi ja tehdään Kyy York Areenasta vaikea paikka vastustajille!

JÄTÄ KOMMENTTI