LENTISTÄ | Kyky-Betset sementoitui Ykkössarjan kärkikastiin

0
KyKyn betoniseinä kesti jälleen

Kuluneena viikonloppuna Kyky-Betset pelasi tuplapelit ja saalisti niistä komeat kaksi 3-0 voittoa ja siten kuusi arvokasta sarjapistettä. Lauantaina kotisalissa kaatui Karhulan Veikot ja sunnuntaina joukkue vieraili voitokkaasti vieraskentällä Nurmossa.

Suomen parhaaksi ”biitsi”-pelaajaksikin valittu Santeri Siren sekä kokeneet Antton Lepistö, Matti Palonen ja vierailijajoukkueen parhaana palkittu Mikael Korhola ovat kovaa valuuttaa 1-sarjassa. Tälläkertaa kokeneille ei löytynyt junnuosastolta apuvoimia ja niinpä betonimiesten perussuorittaminen riitti kotivoittoon.
Kykyn junnut Henrik Heinänen ja Aaro Keisanen hoitivat ruutunsa kamppailussa hyvin ja Aaro kävi pokkaamassa kotijoukkueen parhaan palkinnon KaMRock isäntää tuuranneelta Marko Lyytikäiseltä.
KaVe ottelun palkitut. (vas) Aaro Keisanen ja Mikael Korhola. Keskellä KaMRockia tuurannut Marko Lyytikäinen.
Ottelussa Karhulaa vastaan esiintyi myös Kyky-Betsetin uusin vahvistus. Miro Rasinperä teki paluun Ettasta ja nähtiin ensimmäistä kertaa tositoimissa kotona. Isku-pelissähän mies kävi jo Tampereella esiintymässä tyylillä.
– Arvokkaat pisteet Karhulan kaatamisesta saatiin ja joukkueena se työ tehtiin, kommentoi ottelua ja betonimiesten vahvuuksia valmentaja Hannu Kalliojärvi.
– Jaahas, olihan siinä jotain muutakin mainittavaa, nimittäin Keijo Lamminen palasi vahvuuteen ja ruutiinilla. Ja ei tuokaan vielä mitään, sillä Vanhamäen Teemu on saanut vammat selätettyä ja ottelussa myös plussa tulos.

Sunnuntaina peli jatkui sitten rakkaan naapurin kohtaamisella.

Sunnuntaina (30.1.) Nurmon liikuntahalli.
Väliahot ja Hemu sekä Aatu puhuivat melkein kotiottelusta. On kuulemma lähempänä petipaikkaa.
– Hyvin saatiin KaVe pelin tuntuma säilymään Jymyä vastaan ja mukavalta näytti, kertasi viikonlopun toista kamppailua valmentaja Kalliojärvi.
Reilusti sanottuna Akatemian pojat hiukan turhaakin ujostelivat ja betonimiesten kovuus riitti puhtaaseen 0-3 voittoon. Aivars Petrucevics ja Joona Antikainen olivat joukkueidensa valitsemat palkitut. Kykyn peli on ottanut askelia Miron libero pelaamisen myötä. Kokemusta on saatu ja kuten Ralfs Ozolins totesi, nyt meillä on takakentälläkin ”Kenraali”. Joukkueelta hyvä viikonloppu ja päävalmentaja Eduard Venski oli tyytyväinen kahteen voittoon. ”Eetun” pelikirja alkaa näkyä joukkueen tekemisessä ja virhekontrolli on hallinnassa. Nöyryys ja joukkueen etu tuo tulosta.
(vas) Aivars Petrucevics ja Joona Antikainen olivat joukkueidensa valitsemat palkitut.

Sunnuntaina 6.2. vieraaksi tulee East Volley Savonlinnasta.

– Siinä on sitten sellainen mittari ettei parempaa. Oikea hittiparaati on luvassa. 1-sarjan pistepörssin kuumimmat laiturit ja valmentajana taikuri Pölli. Ennustan betonimiehille vaikeaa urakkaa ja katsojille nautinnollista lentopallo matsia.
Seuratkaa viranomaisten rajoituksia ja joukkueen some kanavia. Toivotaan parasta, evästi valmentaja Kalliojärvi.

JÄTÄ KOMMENTTI