PESIS | Ankkurien Joona Peltokankaalle ja Juho Ihamäelle kahden vuoden ”jatkopahvi”

0
Ankkuritpesis Ry:n puheenjohtaja Tapio Kantokoskea hymyilyttää, kun kaksi tärkeää pelaajaa Joona Peltokangas (vas) ja Juho Ihamäki (oik) jatkavat sinikeltaisissa. (Kuva: Ankkurit)

Ankkuritpesis ilmoitti torstai-iltana kiinnittäneensä kaksi joukkueelle tärkeää ”rosteripelaajaa”, kun kovalyöntinen Juho Ihamäki ja pikakiituri Joona Peltokangas kirjoittivat kasvattajaseuransa kanssa kahden vuoden jatkosopimukset.

Ankkurit teki kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun Juho Ihamäki ja Joona Peltokangas jatkaa joukkueessa kaksivuotisella sopimuksella. Juho Ihamäki tunnetaaan erittäin vaarallisena lyöjänä ja on kova pelote vastustajan ulkokentille. Lyöjäjokerina tunnettu Juho myös taitaa ulkopelin salat ja on pelannut mm. kopparin ja pesävahdin rooleissa. Joona Peltokangas on puolestaan erittäin nopea etenijä pesien välillä. Joona myös on loistava mailanvarressa ja ulkokentällä tutuin pelipaikka löytyy takakentältä.

– Ankkurit on antanut minulle niin paljon, joten nyt on minun vuoroni antaa Ankkureille. Ankkurit kuuluu Superpesikseen ja haluan olla osana sitä taivalta, sanoo Joona Peltokangas

– Mahtavat fiilikset saada jatkaa rakkaassa kasvattajaseurassa ainakin seuraavat pari kesää ja olla osana Ankkureiden nousua takaisin kohti pesäpalloilun huippua, vannottaa Juho Ihamäki.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI