PESIS | Elmeri Koivusalmi ja Pyry Alanen vahvistavat Ankkureita

0
Elmeri Koivusalmi pyrkimässä kentälle numerolla 1 (Kuva : JK/ K-Media/ Arkisto)

Elmeri Koivusalmi ja Pyry Alanen jatkavat myöskin ensi kaudella Alajärven Ankkureissa. Molempien edustusjoukkueen rosteripelaajien sopimus kattaa kauden 2022.

Elmeri Koivusalmi on yksi Ykköspesiksen nopeimmista etenijöistä ja kun voimaa löytyy niin lyöntikin lähtee tarvittaessa viuhuvasti. Elmeri on ulkokentällä tärkeä palanen Ankkureiden polttolinjaan.

Lukkarin tontti nyky pesäpallossa on monen mielestä joukkueessa vaativin ja tärkein. Tätä tehtävää Ankkureissa jatkaa tulevalla kaudella 2022 Pyry Alanen. Pyry on erittäin sähäkkä ja taktinen lukkari. Sisäpelissä Pyry on loistava etenijä ja erittäin taitava lyöjä.

Viime kauden valmistautumiseen Elmerin ja Pyryn tekemistä hidasti lakisääteisen asepalveluksen (SAint) suorittaminen, mutta nyt saavat ”päälliköt” keskittyä täydellä teholla tehokkaasti uuteen kauteen.

– Viime kaudesta sisuuntuneena mukava jatkaa hommia tutussa ympäristössä, joka antaa itselle mahdollisuuden ottaa myös henkilökohtaisesti askeleita eteenpäin.”

-Elmeri Koivusalmi-

Lukkari Pyry Alanen aloittaa toista kauttaan Ankkureissa (Kuva: Jani Vuorela)

– Hienoa päästä jatkamaan hommia jätkien kanssa. Viime kaudella jäi matka kesken joten pakkohan se oli jatkaa, että saadaan ensi kesänä vietyä se matka loppuun asti.”

– Pyry Alanen-


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI